Aktywne Wpisy
PAST +130
Wystawiłem na OLX telewizor za darmo. Stary trup marki LG, jedno HDMI, analogowa głowica, zniszczony pilot. Odbiór osobisty, albo dowóz w granicach miasta za 30 złotych/flaszkę/cokolwiek. W ogłoszeniu wyraźnie napisane, że nie odpisuję na SMS i na wiadomości OLX. Tylko telefon.
W ciągu godziny odebrałem 9 telefonów, pierwszy po 2 minutach od wstawienia ogłoszenia:
Telefon pierwszy: Czy pan wyśle?
Telefon
W ciągu godziny odebrałem 9 telefonów, pierwszy po 2 minutach od wstawienia ogłoszenia:
Telefon pierwszy: Czy pan wyśle?
Telefon
mirko_anonim +168
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 miesięcy temu podpisałem umowę na czas określony, niedawno dogadałem się, że dostanę podwyżkę od listopada, dostałem więc wypowiedzenie obecnej umowy, bo woleli się nie bawić w aneksowanie, więc podesłali też nową umowę z podwyżką. Wypowiedzenie podpisałem 2 dni temu, wczoraj zadzwonili, że jednak nowa umowa nie dojdzie w ogóle do skutku i rezygnują ze współpracy bo dowiedzieli się, że projekt będzie wkrótce zamykany, więc nie chcą ryzykować płatną ławką dla mnie. XD
#programista15k #pracait
──
6 miesięcy temu podpisałem umowę na czas określony, niedawno dogadałem się, że dostanę podwyżkę od listopada, dostałem więc wypowiedzenie obecnej umowy, bo woleli się nie bawić w aneksowanie, więc podesłali też nową umowę z podwyżką. Wypowiedzenie podpisałem 2 dni temu, wczoraj zadzwonili, że jednak nowa umowa nie dojdzie w ogóle do skutku i rezygnują ze współpracy bo dowiedzieli się, że projekt będzie wkrótce zamykany, więc nie chcą ryzykować płatną ławką dla mnie. XD
#programista15k #pracait
──
PO nie jest "mniejszym złem" a naprawdę dobrą partią z kilkoma minusami; to że ludzie boją się do tego przyznać to zasługa pisowskiej propagandy do której wykop w dużym stopniu się przyczynia
@aulus: W 2008 roku byliśmy państwem, które ledwo weszło do unii europejskiej, jeszcze kilka lat temu zmagało się z problemami transformacji jak bezrobocie na poziomie 20-25 %, potężnymi mafiami mającymi układy w polityce, sądownictwie, policji itd. Kraj do niedawna trawiła wszechobecna korupcja oraz pospolita bandyterka. A na dodatek trafiliśmy na
@CamusVevo: XDDDD
A myślałem, że pisowskich trolli nic nie przebije. Jeżeli oni są dobrą partią, to czym jest pis? Bardzo dobrą partią?
Przecież PO ma pogram identyczny do PISowskiego, z tą różnicą, że wszystko chcą robić bardziej. Głosują za wszystkimi idiotycznymi ustawami pisu, tylko domagają
Ale patrząc co PIS #!$%@? to tęskno mi do PO.
@thorgoth: Trzecia Droga? Zagłosowali przeciwko 800+, Petru mówi o zrównaniu wieku emerytalnego i generalnie w rządzie obecnej opozycji (KO/TD/Lew) to oni będą jedyną zaporą dla rozdawniczych pomysłów PO i Lewicy. Uważam, że głos na TD wzmocniłby taką flankę w rządzie obecnej opozycji.
W tym stwierdzeniu jest może ziarnko prawdy tylko.
@CamusVevo: PO z 2001 roku będące formacją konserwatywno-liberalną zapierającą się ile wlezie, że nigdy nie będą partią polityczną i sprzeciwiającą się finansowaniu z budżetu państwa?
PO z 2005-07 obiecującą JOWy, podatek liniowy, obniżkę podatków, szukającą koalicji z PiSem? Zbierającą podpisy pod
@CamusVevo: w jaki sposób tłumaczysz sobie bezrobocie i słaby rynek pracy za PO ówczesną sytuacją na całym świecie a w przypadku inflacji całą winę zwalasz na PiS(xD), gdy tak naprawdę to też sytuacja ogólnoświatowa i gdyby rządziło PO działałoby podobnie
Niezły fikolek typie
@CamusVevo: ty mordo, a weź jakieś statystyki wyciągnij z głosowania rządu i zobacz z kim PIS zaklepał większość ustaw. Może się zdziwisz, ale w przypadku 90% ustaw przez które PIS zniszczył Polskę to nie było przez ich samotne
@CamusVevo: Jakiej propagandy? Chyba zes sie TVNu naogladal. Nawet gdy nie mialem na kogo glosowac nigdy nie zaglosowalem na pis, bylem gotow postawic ponad nich nawet najgorsze lewactwo. Ale jak dobra partia bylo PO to juz pokazali, jak
ale biorąc pod uwagę większość sejmową, prezydenta, TK, neoKRS, itd.
To głosowałbym również z nimi by jak najszybciej obecny stwór upadł.
Zresztą, głosowali przeciw - kończyło się ponownym głosowaniem... ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez autora Wpisu