Aktywne Wpisy
Sercekapusty +2
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
drobne_na_taryfe +211
Łosoś ze szpinakiem w domowym cieście francuskim, karmelizowana brukselka i prosta sałatka. Przekrój w komciu
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
Czy 100 tys. oszczędności u 30-letniego przegrywa to dużo czy mało?
Może i niektórzy rówieśnicy nie mają takich oszczędności ale za to mają -> mieszkanie, samochody, domy czy inne dobra materialne.
Z drugiej strony nie mam co robić z tymi pieniędzmi.. żyje ze starymi na minimum bo mam małe potrzeby. Nie wiem na co miałbym wydawać? Jedyne co robię to odkładam i odkładam..
#przegryw #oszczednosci #oszczedzanie #inwestycje #inwestowanie #zarobki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Bo wartość tej kasy ciągle spada
Sam sobie odpowiedz
Wrzuć trochę na giełdę na nasdaq, trochę w klocki lego, trochę w jakieś karty pokemon i trzymaj. Złotówka będzie zdychać dobra materialne mają większą wartość. Pozdro z fartem
OP przy minimalnych kosztach życia ma odłożone 100k pln. Faktycznie wiele osób nie ma nawet tyle, ale z drugiej strony, nie
@pp93: Nie, po prostu są ludzie zawaleni jakimiś bocianami i długami na duże kwoty. Nie mając przy tym nic.