Aktywne Wpisy

Mamaboss +30
#p0lka #przegryw #przegrywpo30tce #blackpill
Koleżanka @WyzwolonaPodrozniczka dostała pewną wiadomość, która doskonale pokazuje poziom siedzących tu przegrywów, obrażających kobiety, czy to według was jest serio normalne? Wysyłanie członków do osób, które nie są nimi kompletnie zainteresowane?
DNO
Koleżanka @WyzwolonaPodrozniczka dostała pewną wiadomość, która doskonale pokazuje poziom siedzących tu przegrywów, obrażających kobiety, czy to według was jest serio normalne? Wysyłanie członków do osób, które nie są nimi kompletnie zainteresowane?
DNO

CalibraTeam +19
Dlaczego wiele osób nie zwraca uwagi na to w jaki sposób mają urządzone wnętrze? Od kilku lat łączę się na różne spotkania z kamerkami (praca, szkolenia itd.) i zauważyłem, że ludzie w ogóle nie stosują zaleceń projektantów wnętrz. Na YT jest mnóstwo tego typu kanałów dot. aranżacji wnętrz. Tymczasem ludzie nadal maja meblościanki, na których stoją kartony po elektronice, butach, mają ściany w brązowych, fioletowych, czy jaskrawych kolorach. Jakieś regały z porozwalanymi

A teraz POLSKA W SERCU!!!!!1
#konfederacja #polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tuskoboty usunięte :) nigdy nie byłem i nie będę za pisem
Patriotyzm to nie jest machanie szabelką i używanie argumentu że jesteśmy niepodlegli żeby tylko #!$%@? się z sąsiadami z unii, bo my zawsze wiemy lepiej
Przez błędne myślenie czym jest patriotyzm ludzie nie dostrzegają kto chce ich wydymać używając tego hasełka, tak samo jest z bogiem
PO to prawica? Coś mnie chyba ominęło
@Shashek: kolejne kłamstwo, wynocha na czarną
@bzyku95: ... tylko pójście na Marsz Miliona Serc
... tylko machanie szabelką żeby tylko #!$%@? się z Rosją.
palpatine_ironic.jpg
Na pewno ludzie, którzy odkryli słowo patriotyzm tydzień temu są najwierniejszymi