mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Nie rozumiem facetów. Miałam pracę, zarobki nie najgorsze ale przez rosnące koszty życia wiadomo starczało na mniej. Facet ciągle mi mówił żebym coś robiła i rozwijała się. Tak też zrobiłam. Studia, dodatkowy biznes. Pochłania to dużo czasu ale zaliczam cały czas progres. Teraz on jest smutnozły bo nie mam czasu, bo wieczorami jestem zmęczona i padam. Sam mnie do tego namawiał i wypychał a teraz ma pretensje #logikaniebieskichpaskow #zwiazki

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

3
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Howard_Roark
Howard_Roark
Nie rozumiem facetów.

@mirko_anonim: Czemu ekstrapolujesz problem ze swoim chłopem, który sam nie wie czego chce na "nie rozumiem facetów"? Jezu, jak mnie coś takiego w-----a, niezależnie od płci i problemu.
18
telemach20
@mirko_anonim: Olej tego Mirasa Karyna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
16
Kitku_Karola
@mirko_anonim jeśli powiesz mu ze on Coe pchał do tego i teraz ma pretensje to moze niech Ci pomoże w biznesie albo uzbroi się trochę w cierpliwość jak biznes się lepiej rozkręci i mniej Twohej uwagi będzie potrzebował, albo by zaakceptował fakt ze będziesz mniej zarabiać. Coś musi zrobić i na coś musicie się razem umówić. Jeśli on co chwile będzie zmieniał zdanie to rzuć typa bo będzie Cię manipulował do
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @Ditetetyq

typowy kobiecy solipsyzm jej doświadczenia (i emocje) === obiektywna rzeczywistość

Trochę śmiesznie wygląda taki komentarz na wykopie, gdzie wykopki jadą po kobietach, jakby wszystkie były jedną osobą ( ͡°
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): xD normiki to grzyby

─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
1
programista15cm
Czemu ekstrapolujesz problem ze swoim chłopem, który sam nie wie czego chce na "nie rozumiem facetów"?

@Howard_Roark: z nadmiernej inteligencji emocjonalnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
czescmampytanie
@mirko_anonim: nie przewidział że tak to się skończy, ty zresztą też nie wiec nie zwalaj całej winy na niego.
0
Dietetyq
Dietetyq
@Howard_Roark: typowy kobiecy solipsyzm jej doświadczenia (i emocje) === obiektywna rzeczywistość
0
Niadry
@mirko_anonim: Zamiast pisać na wykopie mu to wyperswaduj.
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Zaszantażuj go mówiąc, że na jego miejsce masz 100 przegrywów wykopowych

─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
0
olokynsims
padam.

@mirko_anonim: to wstań.
0