Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 27
@Quzin: Gynocentryzm jest tak już oszalały, że nikt tego nie widzi. Obiektywnie Gargamel nie robił nic złego. Chociaż można się cieszyć, że kolejny lewak będzie pożarty przez lewaków.

Na 1000% ta jula odwalała podobne numery, tylko do nagrań umiała łagodnie się wypowiadać. Tam przez nieuwage puściła kilka fragmentów "mam ci przeszukac mieszkanie, tak jak ty mi?" "oplułas mnie" - mówi Gargamel nie wiedząc przeciez że jest nagrywany. Wic patola była
  • Odpowiedz
@7160:

Obiektywnie Gargamel nie robił nic złego.

przykre ze twój ojciec też kazał twojej starej wyp1erdalać i ją popychał oraz na nią pluł i teraz przychodzisz na wykop i piszesz ze gargamel to w sumie nie robił nic złego.
  • Odpowiedz
I jaki sens ma mieć twoja wypowiedź?

@7160: a co jest w tym trudnego do zrozumienia patusie? wytłumaczyłem ci jak krowie na rowie, ze twoje usprawiedliwianie agresji psychicznej i fizycznej bierze się stąd, ze sam miałeś patole na chacie. i zapewne sam w przyszłości skończysz jak moi sąsiedzi, których słyszę co jakiś czas jak się na siebie drą albo wyją "AAAŁAAA".

@Quzin: ty akurat jesteś typowym przykładem wielkiego
  • Odpowiedz
  • 3
@rafau16: patrząc na dyskusję łatwo odnieść wrażenie, że debilem to jest właśnie @czescmampytanie. Zero przekazu tylko same inwektywy. Po drugie narracja w ogóle się nie zmieniła. Gargamel to dalej kukold i myślący "inaczej" lewak. Jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to byś wiedział o czym tutaj piszemy. Zapraszam do lektury raz jeszcze.

A @czesmampytanie ewidentnie ma jakieś problemy w domu. Marik1234 wróciłem!
  • Odpowiedz