Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +4
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

Ja jestem dumny z Ludzi na wykopie :)
To jest jak liga sprawiedliwości.
To jest wielkie! i godne pochwały!
Nie możemy odpuścić tym skur***nom co myślą że mogą wszystko.
I dlatego jesteśmy tak bardzo podzieleni, bo jak się połączymy mamy wielką moc.
#policja #lodz #wypadek #csiwykop #polskiedrogi #bandycidrogowi
źródło: MordercaA1
Pobierzźródło: z20851592AMP,Kapitan-Planeta
Pobierz@Lujaszek: xDDDDDDDDDD
Dlaczego się oszukujesz? za miesiąc każdy o tym zapomni, w tym wyklopki i każdy będzie miał to w dupie
chciałbym się mylić
Aczkolwiek widać siłę :) Główna się spaliła jak.... pod wpływem płomienia w znaleziskach.
Ludzie szukali info nabili zapytań w internet, komentarze na innych stronach, szukanie informacji, znalezienie nawet zdjeć ze ślubu itd.
Zrobiliśmy dużo szumu, jak dla mnie jest git :)
Mam nadzieję że doczekamy się sprawiedliwości w tym kraju, mimo wszystko.
@mohabe: bez przesady w sugerowaniu, że to tak mało, zasięgi są istotne, gdyby nie te dawanie wykopów to o sprawie by nie pisały też inne media, nie zainteresowaliby się też tym dziennikarze i niektórzy politycy. Bez tych wykopów sprawa skończyłaby się na oficjalnej pierwszej policyjnej wersji, że Kia uległa samozapłonowi. A tak sprawcy i policyjni sierżanci majtaczący w sprawie mają przypał. Doktor Marlenka już usuwa