Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
Popierasz taką jazdę?
- Tak 55.7% (187)
- Pomimo legalności, zdecydowanie nie! 44.3% (149)
matluck +350
@Burczan: Polecam, byś odleciała jeszcze dalej, by coś oceniać. Prawdopodobnie to ich wpływy "na konto" z pracy udokumentowanej, ale co może cię zaskoczyć, jest spora grupa, która nie przychodzi do domu po pracy i siada na dupie przy netflix. Przy tych zarobkach, gdzie chcą kredyt na nieruchomość, tylko ktoś mało bystry pomyśli, że mają tylko tyle.
@Deykun: Tak a o co chodzi. Ja musiałem wyjechać za granicę żeby uzbierać coś na start w życiu bo od nikogo nic nie dostałem, teraz jakiś samochód który się nie rozleci po roku to 20k, mieszkania pół miliona, rozumiem że uważasz że to spoko jak ktoś po szkole wchodzi w dorosłość z takimi kosztami życia i zarobkami
@Deykun: problem w tym, że połowa kraju pewnie tak myśli patrząc na dzietność w Polsce
@robert_malkowicz: dobrze dla nich jeśli faktycznie tak jest
I też - żeby nie było - z tych 7k to jeszcze naprawdę dużo można urwać.
Współczuję ludziom takiego życia.
Nie każdy codziennie jada na mieście i bierze nowy samochód w leasing.
Nie wiem skąd pomysł że dziecko ma każda para co się na nie zdecyduje. Są pary które nie chciały ale mają, są parę które chcą ale nie mają
Taaa, a żeby wypiaskować zęby sprzedadzą nerke dziecka xD Te wykopowe mądrości, najlepszym rozwiązaniem jakby pary konsultowały się przed kredytem i przed decyzją na dziecko z wykopkami oni będą oceniać ich scoring i wydawać werdyk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak na poważnie to nie wiadomo jaka kwota kredytu i na ile
@RobertinoIncelino: marża kredytu 2% nie znaczy że rata wyniesie 2zł
@Burczan: przecież to właśnie są idealne zarobki na posiadanie dzieci. Ludzie z duża kasa się nie rozmnażają a więc dobre zarobki są odwrotnie skorelowane posiadaniu dzieci.
Może trzeba piętnować tych co powodują, że takie zarobki uczciwie pracujących ludzi nie wystarczają, żeby utrzymać rodzinę 2+1? Przecież to nie jest jakaś abstrakcja mieć 1 dziecko xD