Aktywne Wpisy
fanmarcinamillera +298
Bosak właśnie potwierdził, że Konfa jest za wyjściem z UE . No to słucham Konfiarze, jeżeli nie UE, to do jakiego bloku ma należeć Polska? Odpowiedź w próżni nie wchodzi w grę, bo jest zwyczajnie debilna.
Nie wiem, choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) #neuropa #4konserwy #kanalzero #konfederacja #polityka
Nie wiem, choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) #neuropa #4konserwy #kanalzero #konfederacja #polityka
Linnior88 +4
Skąd bierzecie chęci do życia ?
Dzisiejszy long: 35 km, w tym 3 x 5 km w docelowym tempie maratońskim, przeplatane 5 km easy. Było ciężko, ale jestem zadowolony, w końcu udało mi się zrobić taki trening zgodnie z planem, w poprzednich tygodniach chyba było za gorąco i musiałem skracać te odcinki tempem maratońskim. Nieoczekiwanie okazało się, że natrzaskałem prawie 200 m przewyższenia, bo trasa dotychczas mi nie znana, miało być bardziej płasko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozostałe treningi z tego tygodnia, idąc od końca:
- sobota: spokojne 10 km, zakończone kilkoma przebieżkami,
- czwartek: 15 km, w tym 2 x 4 km narastająco, przyspieszając co 400m, fajnie weszło,
- środa: regeneracyjna piątka, miało być trochę więcej, ale noga się nie kręciła,
- wtorek: 10 km, w tym 30 min ciągiem z długim podbiegiem schodami (na Kopiec Powstania Warszawskiego), także prawie 250 m w pionie,
- poniedziałek: spokojne 12 km.
Tydzień zamykam z 87 km na liczniku. Wszystkie statsy w komentarzu.
#sztafeta #bieganie
Skrypt | Statystyki