Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czesc mirki, ostatnio zrobilem badania prob watrobowych gdyz dostalem takie zalecenie od lekarza z powodu niskiego libidio. Ast wyszlo mi na pograniczu Alt podwyższone 57 gdzie norma to 45. Nie pije nie pale, nie biore lekow. Jak myslicie czym to moze byc spowodowane? Nie ukrywam ze moja dieta nie byla jakos mega zbilansowana a jak juz jadlem to mega szybko czy to moze byc skutek problemow z watroba ? #zdrowie #watroba

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): jak masz niskie libido, to niech ci konował bada testosteron a nie próby wątrobowe, (i nie daj sobie wmówić, że wynik np. 300 to ok, celuj w dwa razy więcej co najmniej)a co do prób, tragedii nie ma, badanie trzeba powtórzyć i tyle, a jak jesz źle, warto jeść lepiej i ograniczyć alko.. (albo jakiś lek, który przyjmujesz m oże podwyższać wynik ...)

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): > jak masz niskie libido, to niech ci konował bada testosteron
Testosteron 718 norma 142 - 923
Ogl badania hormonalne spoko
Jedynie prolaktyna podwyzszona 27 norma 3,46-19,4 po tych badaniach dostalem info zeby zrobic badania tarczycowe, morfologii krwii, watroby etc no i wyszly lekko podwyzszone, lekow nie biore zadnych, nie pije praktycznie wgl alko i nie mam nadwagi 71kg/183
  • Odpowiedz