Aktywne Wpisy
nowszyja +350
Zmniejszenie porcji o połowę ... o połowę! xDDDDDDDDDDD 76k dotacji.
#kpo
#kpo
źródło: Gx07Dn1XQAAQ8gR
Pobierz
Ten_spod_piatego +98
Szczerze mówiąc, łudziłem się, że Polska zrobiła krok do przodu. Ale afera z KPO pokazała mi coś zupełnie innego — mentalnie spora część naszego społeczeństwa nadal tkwi na wschodzie.
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,

@Piottix: przecież to oni sa odpowiedzialni za jego powstanie. Chcącemu nie dzieje się krzywda.
jak ja cie rozumiem miras. Kto tego nie przeżył nie wie jak to jest że każdego dnia ledwo wstajesz z łóżka i musisz się zmuszać do każdej czynności. już o pojściu do pracy czy śmierdzącego kołchozu nie wspomnę.
jeśli się nie leczysz to zacznij. Dobrze dobrane leki potrafią pomóc i możesz odzyskać dużą część swojej energii życiowej.
@MetalowyBieg stoperan rozwiązaniem problemów wszelkich
@Piottix: Czyli nic dobrego cię nie motywuje.