Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie da się pogodzić z samotnością, jesteśmy tak zaprogramowani,że to jest niemożliwe.

@Maxior99: Brak baby nie jest tożsame z samotnością. Tak myślą tylko narwani faceci, dla który zalać formę to cel sam w sobie.

Wraz z powszechnym dobrobytem naturalnym stanie się dawanie pieniędzy za możliwość randki

@Maxior99: Dobór naturalny i ewolucja działa przez miliony lat metodą ślepej próby w taki sposób, żepromuje osobniki najlepiej dostosowane do warunków środowiskowych.
  • Odpowiedz
@niebieskatrytytka: No właśnie, mi się wydaje, że kobiety nie odczuwają samotności, albo przynajmniej nie w takim stopniu jak mężczyźni skoro wiele jest samych i wraz wzdycha do czada na tym forum. No chyba, że ja jestem z chorej rodziny i dlatego bardziej odczuwam potrzebę bliskości niż inni. Chciałbym umieć to wszystko stłumić w środku. Nawet antydepresanty nie pomagają.
  • Odpowiedz
  • 1
@niebieskatrytytka: nie bardzo rozumiem?
Tak, tyle samo kobiet i facetow jest w związku
-Tak, facetow w wieku 18-40 jest ogółem jest więcej niż kobiet (wiec i więcej samotnych)
- Tak, kobiety też odczuwają samotność i bol z tym związanym
-Problem może jest gdzie indziej: kobieta chce Chada bo się z nią przespał i nie ma zamiaru obniżyć już swoich wygórowanych oczekiwań. Stąd też narzekania na tinder,że służy tylko do jednego
  • Odpowiedz
jest ogółem jest więcej niż kobie

@Maxior99: Cieżko za to winić kobiety, a mimo wszystko to wydaje się u ciebie najistotniejsze. No i zdecydowana większość dorosłych ludzi pozostaje w stałym związku, czyli nie czady dają radę.

nie ma tam porządnych
  • Odpowiedz
  • 0
@niebieskatrytytka: Już to mówiłem- zdecydowana większość jest w związkach przed rewolucja hipergamii, to coś się dzieje teraz na rynku nie było do pomyślenia jeszcze 5 lat temu...

Można założyć, że tinder jest niereprezentatywny. Tylko moje pytanie mi brzmi : dlaczego nie?
  • Odpowiedz