Aktywne Wpisy

yourgrandma +131
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
Bipolar- +6
P------e to. Odchodzę z wykopu. Mam dość. Nie wytrzymuje już tej zasranej nagonki na lekarzy. Codziennie setki kłamstw, manipulacji, obelg, gróźb wobec lekarzy i nikt z tym nic nie robi. A naprodukujcie sobie tych lekarzy nawet 2 miliony. Niech pracują za bochenek chleba. Wtedy nadal będziecie narzekać i twierdzić, że zarabiają za dużo i trzeba uwolnić zawód i potrzebujemy 4 milionów lekarzy, którzy będą pracować za pół bochenka chleba, a politycy to

Polskie drogi nie należą do najniebezpieczniejszych w Europie dlatego, że są złe, ale dlatego że mentalność kierowcy nasz naród chyba wziął ze wschodu. Totalne zdziczenie, jazda ponad limit, niezachowanie odległości zabawa w dawanie nauczki tym co popełnili błąd. To jest codzienność. Nie bądźcie debilami, nie narażajcie życia innych. Czy idąc po chodniku szybciej niż inni tez podchodzicie blisko do wolniej idących osób tak żeby poczuli wasz oddech na karku? Jeździcie rozważnie.
#polskiedrogi #polska #motoryzacja #wypadek
Tam gdzie jest limit to tolerancja wynosi pewnie z +15km/h. Widać że TY nie byłeś w Niemczech bo nie masz zielonego pojęcia jak tam jazda wygląda xD
Na Polsce jest tyle wypadków WŁAŚNIE DLATEGO że jeżdżą po drogach takie nieogary jak ty. Napisałeś taki długi wysryw i
polecam czarną listę
źródło: heee
Pobierzźródło: heee2
Pobierzźródło: hehe
PobierzJa jestem tylko uczulony na laików zwalających wszystko na przekroczenie limitów predkosci. Wszyscy to u nas robią bo mamy dobre drogi, a nowoczesne auto z palcem w tyłku jadą na limicie. Jazda 180 na autostradzie to żaden wyczyn
Nie ma to jak patol którego tyłek boli tak bardzo, że próbuje wszedzie mnie wyśmiać tylko że te twoje fotki nie maja nic kompromitującego mnie xD
Jeszcze się taki nie znalazł, ktory by mnie metytorycznie zagiął ( ͡
@markus666: tyś widział Niemcy i ich autostrady xD
@macias-mackowiak: Dobry argument, taki nieposiadający żadnego sensu. Większość ludzi to debile, a debile o tym nie wiedzą, więc nie dziwię się, że tego nie wiesz.