✨️ Obserwuj #mirkoanonim Wchodzilibyście w związek z ex-dziewczyną/chłopakiem kogoś kogo znacie? Była mojego kuzyna ewidentnie na mnie leci, ale mam jakiś opór psychiczny przed wejściem w ten związek, chyba czułbym się jak #cuckold xD
@mirko_anonim: jak masz wątpliwości, to się lepiej dobrze zastanowić. Znam 2 facetów co się dobrze znają i byli z 1 dziewczyna jeden chyba 2 lata drugi też coś koło tego i sami się śmieli, że oni to teraz szwagry są. Dużo zależy od podejścia, bo są i tacy co robią z tego problem.
@mirko_anonim Mam wśród znajomych taki przypadek, że kolega był z dziewczyną, rozstali się, a potem ona związała się z jego kuzynem. To dość bliska rodzina, więc widują się na wielu uroczystościach rodzinnych typu imieniny, święta itp. Opowiadał mi nieraz, jak jest dziwnie, jak siedzi gdzieś obok niej i ma flashbacki, co robili w łóżku, a teraz ona robi to z tym kuzynem. ( ͡°͜ʖ͡°)
Wchodzilibyście w związek z ex-dziewczyną/chłopakiem kogoś kogo znacie? Była mojego kuzyna ewidentnie na mnie leci, ale mam jakiś opór psychiczny przed wejściem w ten związek, chyba czułbym się jak #cuckold xD
#s--s #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
z fartem