✨️ Obserwuj #mirkoanonim Gdy byłem nastolatkiem oglądałem filmy typu Piła, Nocny pociąg z mięsem, jakieś posrane filmy gore klasy C z torrentów. Gdy miałem 20-25 lat czasami wchodziłem na liveleak, bestgore, byłem w stanie oglądać wojnę, egzekucje meksykańskich gangów i inne chore rzeczy, chociaż robiłem to coraz rzadziej. Teraz mam 30 lat i nie jestem nawet w stanie obejrzeć najnowszego trailera Piły, gdy widzę że będzie jakaś chora akcja to nie chcę klikać ani otwierać filmu. Czy wam też razem z wiekiem spadła tolerancja na filmy gore?
@mirko_anonim: ja może parę razy oglądałam za nastolatki bo taka była moda (piła) ale teraz jak nie ma dobrej fabuły to po prostu nie wchodzi, jak już to bardziej jakieś japońskie/chińskie horrory wjeżdżające bardziej na psyche ale tak tylko żeby sobie popatrzeć na krew na ekranie bez jakiegoś konkretnego wątku to niet.
Brutalnych filmów nie oglądam, bo nie lubię. Cierpienia zwierząt i dzieci - nie oglądam Nagrania ISIS/karteli/ukraińscy maniacy- widziałem kilka kątem oka i
Ja głosowałem na "oglądam coraz więcej". Bo oglądałem prawie nic. A wiecie, kiedy się to zmieniło? Gdy kuzynka po sąsiedzku kupiła koty, chyba z pięć; koty te zaczęły srać mi na podwórze, drzwi, parapety. Aż któregoś razu jeden z kotów został przejechany na uliczce przez auto. No czerwona ciapka, nie było co zbierać. Kuzynka ryk, a ja w kucki siedzałem nad tym truchłem. Wtedy to właśnie zacząłem sobie wizualizować pozostałe koty jako
Czy wam też razem z wiekiem spadła tolerancja na filmy gore?
@mirko_anonim: mnie wzrosła, zatem wiem, co czują osoby, które mają tzw. słabe nerwy i co czują, a w zasadzie nie czują osoby, które mają tzw. mocne nerwy. Jednak oglądanie gore, a takie rzeczy na żywo to dwie różne kwestie. Przy drobnych wypadkach zachowuję zazwyczaj zimną krew, ale nie miałem przypadku, żeby ktoś był mocno zmasakrowany czy zmarł. Generalnie jakieś
Gdy byłem nastolatkiem oglądałem filmy typu Piła, Nocny pociąg z mięsem, jakieś posrane filmy gore klasy C z torrentów. Gdy miałem 20-25 lat czasami wchodziłem na liveleak, bestgore, byłem w stanie oglądać wojnę, egzekucje meksykańskich gangów i inne chore rzeczy, chociaż robiłem to coraz rzadziej. Teraz mam 30 lat i nie jestem nawet w stanie obejrzeć najnowszego trailera Piły, gdy widzę że będzie jakaś chora akcja to nie chcę klikać ani otwierać filmu. Czy wam też razem z wiekiem spadła tolerancja na filmy gore?
#gore #horror #liveleak #bestgore #meksyk #wojna #pytanie #niebieskiepaski #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy z wiekiem przestaliście tolerować oglądanie brutalnych nagrań?
Brutalnych filmów nie oglądam, bo nie lubię.
Cierpienia zwierząt i dzieci - nie oglądam
Nagrania ISIS/karteli/ukraińscy maniacy- widziałem kilka kątem oka i
Gdy kuzynka po sąsiedzku kupiła koty, chyba z pięć; koty te zaczęły srać mi na podwórze, drzwi, parapety. Aż któregoś razu jeden z kotów został przejechany na uliczce przez auto. No czerwona ciapka, nie było co zbierać. Kuzynka ryk, a ja w kucki siedzałem nad tym truchłem. Wtedy to właśnie zacząłem sobie wizualizować pozostałe koty jako
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: mnie wzrosła, zatem wiem, co czują osoby, które mają tzw. słabe nerwy i co czują, a w zasadzie nie czują osoby, które mają tzw. mocne nerwy. Jednak oglądanie gore, a takie rzeczy na żywo to dwie różne kwestie. Przy drobnych wypadkach zachowuję zazwyczaj zimną krew, ale nie miałem przypadku, żeby ktoś był mocno zmasakrowany czy zmarł. Generalnie jakieś