✨️ Obserwuj #mirkoanonim #pracbaza #medycynapracy Wiecie czy jest możliwość przyjścia na badania wstępne medycyny pracy już z wynikami badań krwi i moczu? Miałam robione niedawno, a w przyszłym tygodniu idę na badania wstępne i chciałabym to możliwie jak najbardziej przyspieszyć, żeby nie marnować kilku godzin. Czy raczej nie ma szans? Anonim, ze względu na brak konta
@mirko_anonim: zależy co to znaczy niedawno. Jak w ciągu miesiąca, dwóch to pewnie przyjmą. No i nie jest powiedziane, że lekarz będzie w ogóle chciał je od ciebie. Zależy jakie masz czynniki szkodliwe wypisane na skierowaniu. Jak tylko ekrany pow 4h to ci pewnie tylko wzrok zbadają.
Pytanie do ludzi z Pomorza- kojarzycie czy są jakieś plaże gdzie mógłbym wjechać moim SUVem (Hyundai Tucson 2026 NX5 z Pleos Connect, napęd MHEV jak coś).
Wiem, że są parkingi, ale musiałbym podejśc z 50m na pieszo, a z auta miałbym bliżej.
#pracbaza #medycynapracy
Wiecie czy jest możliwość przyjścia na badania wstępne medycyny pracy już z wynikami badań krwi i moczu? Miałam robione niedawno, a w przyszłym tygodniu idę na badania wstępne i chciałabym to możliwie jak najbardziej przyspieszyć, żeby nie marnować kilku godzin. Czy raczej nie ma szans?
Anonim, ze względu na brak konta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nawet jeśli robisz, to wyniki sobie odbierasz pozniej i idziesz z nimi do rodzinnego albo i nie, jak wszystko w normie