Aktywne Wpisy

RyanWolf +194
#swiatwedlugkiepskich Mariola z deka rozbyła się w biedrach...
źródło: image
Pobierz
LarryCroft +1
Rynek gier zalewają kolejne remastery, które w wielu wypadkach mają średni sens, tak jak choćby w przypadku #tlou2 czy #daysgone. Gdybyście mieli wybrać jedną grę (poza Hirołsami) która Waszym zdaniem faktycznie zasługuje na remaster (co ja mówię, na porządny remake!) to co by to było? #gry #xbox #playstation

#codziennykonfiarz #bekazwykopkow #neuropa #bekazprawakow #polityka #olfunkybastard #goomba
źródło: Screenshot 2023-09-19 at 07-10-58 Mazurek we wrześniu 2023 r. dalej określa wiadomości tvpis i fakty tvn... (@mentari)
PobierzA na przykład Tomasz Lis jest już czynnym politykiem?
Co? Tłumaczę ci, żebyś nie mieszał dziennikarzy z politykami a ty kolejny raz wrzucasz polityków. Masz coś z głową?
@janekplaskacz czy przez to chcesz powiedzieć że Lis jest już oficjalnie politykiem?
Pracuje obecnie w TVN? Pokaż, jak się wbijał na mównicę w czasie konferencji PIS za czasów jego pracy w TVN.
Nic takiego nie napisałem. Jak trochę podrośniesz to się nauczysz o stopniowaniu przymiotników oraz o skali.
@janekplaskacz czy co? TVN to też propaganda, ale nie taka bezczelna jak tvpis?
TVN ma też czasami nierzetelne informacje albo jednostronne relacje jak np. w sprawie uchodźców. Ale do poziomu TVP brakuje mu kilku odległości kosmicznych
Dodatkowo jak sam zauważyłeś w innym wątku (o abw w redakcji wprost) kiedy powinni wyraźnie skrytykować takie działania władz to poprostu beznamiętnie, bezemocjonalnie informowali o tym fakcie.
Człowieku, widać, że standardy PIS ci weszły za głęboko. Jak telewizja pokazuje coś takiego w wiadomościach to naprawdę nie jest konieczny komentator Sakiewicz, który tłumaczy idiotom, co jest złe a co dobre.
@Ja-szczur: Te jaszczur, TVN to ja ostatni raz widziałem w 2016, więc co ty p--------z kucu? xD
@Ja-szczur: przecież to nie ja porównuję lemmingu + widzę, że masz problemy z logiką.
Jakby TVN o-----ł cokolwiek na takim poziomie jak robi to TVP to już by cały wykop był z------y. Mogę też specjalnie dla ciebie obejrzeć cały program faktów i wiadomości, porównać je ze sobą i ci przedstawić
JAK NIE PORÓWNUJESZ?! Uważasz, że TVN i TVP to co innego a więc musisz je porównać. Ja wiem, że podstawy logiki mogą być dla przeciętnego lewaka zbyt trudne ale to to już jest jakieś kuriozum.
I jeszcze mi zarzuca że to ja mam problemy z logiką. Szkoda strzępić w ogóle ryja.
@Ja-szczur: mordo, masz problemy z logiką. Po pierwsze to nie na
@Ja-szczur: dobra, bo ja już nie wiem czy męczysz dla samego męczenia czy po prostu udajesz.
OP ze screena się zesrał, że TVP i TVN to to samo. Pytany o konkrety nie potrafił odpowiedzieć i