Wpis z mikrobloga

@Dueil_angoisseus tak? Ekspansje? Na wypoku chyba i to tez nie do końca bo jest wieczny lament o brak ruchania XD
Ludzie niewykształceni i wykonujący prace blisko nizin społecznych jak większość kołchoźników na wykopie istnieli od zawsze XD obecnie jest wręcz na odwrót bo dzięki technologii i powszechnemu dostępowi do nauki nawet ekstremalni leniwcy mogą wziąć się w garść ;)

@MIREK_FAJFUS No zajebiste porównanie. Dokładnie na miarę twojego stwierdzenia, ze psycholog
  • Odpowiedz
@Notes no idk. Na fb grupka ma ponad 4k użytkowników i większość z nich prezentuje dość wysoki poziom. Discord też jest spoko i można tam pogadać na poziomie a tego 2 lata temu nie było więc myślę że przez samo to że "Musisz Wiedzieć" jest dość popularne oraz tacy celebryci jak Paweł DSM to temat się popularyzuje a że różowe ostatnio przeginają to dużo jest osób które są po rozwodach (polecam
  • Odpowiedz
@MIREK_FAJFUS

przecież ona nie jest żadnym psychologiem, skończyła dziennikarstwo i socjologię

Oh faktycznie! Tutaj zwracam honor i przepraszam, ze wprowadzałem w błąd.
  • Odpowiedz
@Dueil_angoisseus ojej… sprawdziłem goscia. Mam więcej obserwujących na instagramie niż on taki z niego celebryta XD potem posłucham co tam ten typek ma do powiedzenia ( )
  • Odpowiedz