Wpis z mikrobloga

@Nemesiss: nie no tylko dziwię się bo z opisu wygląda jakby sam miał jechać a to przecież niebezpieczny wyjazd. Jak go porwą i nerki wytną to nawet nikt nie będzie wiedział co się z nim stało.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Zakretka21: tak, swoich znajomych (a mam ich tylko dwóch) udałoby mi się wyciągnąć najdalej na dożynki w sąsiedniej wiosce.
@Maxior99: @Zulf: no ja rozumiem że 10k to niewiele ale to też nie jest tak że planuję tylko chlanie, ćpanie i ruchanie. Przeglądam różne stronki, vlogi i fora i mówią że za 1,5k$ miesięcznie można tam na spokojnie przeżyć i poimprezować. A
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: można przeżyć ale nie BALOWAC .
Byłem w Tajlandii i to nie jest tak,że mając 1.5k $ jestes królem życia mordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Hiszpanii to w ogóle będziesz budował
Serio z takim budżetem to jedz do Lwowa ...
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @nanotecz: to są na razie dla mnie zbyt egzotyczne kierunki. Potrzebuję na pierwszy raz coś bardziej bezpiecznego i prostszego. Prędzej bym już dopisał Wietnam bo sporo taniej nawet od tej tajlandii a młode laski ładne.

#wojtek-m: a gdzie napisałem że hiszpanki tanie? Właśnie droższe sporo. Ceny dochodzą do 100 euro za pół godziny. Więc bym nie poszalał za bardzo.

@Nemesiss: uważasz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
✨️ Autor wpisu (OP): @dzikop: tylko że mi nie chodzi o samo ruchanie (mówię o tajlandii bo do hiszpanii to byłby wyjazd stricte pod to właśnie). Gdyby tak było to bym dał ogłoszenie tu i ówdzie że oferuję 10k za miesiąc sponsoringu i bez problemu bym sobie znalazł chętną. Albo tak jak mówisz do warszawy i 20 dni ruchania dobrych div po 500zł.. Bardziej mi chodzi żeby jakoś zresetować
  • Odpowiedz