mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
21
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
R.....i
@mirko_anonim: gadasz jak potluczonym miedzy 30- 40 to najlepszy okres dla faceta
16
BiuroInterwencjiObywatelskiej
@mirko_anonim chłopie mam 31 lat i czuje że to prime time, mimo że jestem zajęty to widzę dużo większe powodzenie niż kiedyś
16
Tata_Kasi
@mirko_anonim: nie rozumiem dlaczego brzydkie laski to ma być jakieś zło. Brzydka laska potrafi dać dużo satysfakcji i serca. Czasem zabawa z brzydką laską potrafi dać niesamowitą ekstazę.
Nie skreślał bym brzydkich.
4
Hrjk
Hrjk
  • adult
2
A.....z
A.....z
@mirko_anonim jesteś brzydki? Jak jesteś co najmniej 6/10 a opis prawdziwy to bredzisz i to kolejny nic nie warty wysryw na mirko anonim
2
dzikop
@Hejkapi: skąd je bierzesz?

hłopie mam 31 lat i czuje że to prime time, mimo że jestem zajęty to widzę dużo większe powodzenie niż kiedyś

@BiuroInterwencjiObywatelskiej: pomaga ci w tym to że jesteś w związku
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Mój brat też kiedyś myślał, że wygrał mając 11 lat młodsza narzeczona xD Co się zaczęło dziać jak ona się do niego wprowadziła - darła się ciagle na niego, zdradzała go z jakimś kolega i później się ogólnie okazało ze ona jest jakieś grubszej patologii i stary ją molestował. A niby normalna dziewczyna, która poznał na aplikacji randkowej. Oczywiście z nią zerwał i wywalił ja z mieszkania. Korzystanie
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Jakoś będąc 30+
Zadawałem się z jedną maturzystka (5+ z polerowania ****).
Studentka czegoś tam.
Kolejna studentka czegoś tam.
Nauczycielka
Pani od ubezpieczeń - poleciała na mojego niebezpiecznego bydlaka ( ͡°
2
Hejkapi
Hejkapi
@mirko_anonim: ja tam pekluje od czasu do czasu mlode julki i nie narzekam
1
1
b.....2
b.....2
@mirko_anonim: W swoich trzech punktach piszesz o możliwości straconych kilku lat - jasne, ale one też dotyczą kobiety. Zakładając, że nie ma między Tobą a partnerką dużej różnicy wieku, a mówimy o randkowaniu w wieku ok. 30, to rozsądnie myśląca (innej zakładam nie ma sensu rozważać w kategoriach związku) partnerka też może się obawiać utraconego czasu, szczególnie jeśli poważnie myśli o dzieciach - a nawet chyba bardziej niż facet.
1
frytaa
@BiuroInterwencjiObywatelskiej jak idziesz z kobita u boku to inne będą na ciebie spoglądać a jak sam to nawet na ciebie nie spluna, wiem bo kiedyś byłem na zakupach ze współlokatora to się za mną oglądały a jak sam to już byłem gorszy
1
unlucky_
unlucky_
@mirko_anonim: w wieku 24-28 lat miałem największe powodzenie w życiu. Ofc umawiałem się łaskami młodszymi o 4+ lat.
0
Hejkapi
Hejkapi
@dzikop: glownie tinder ale z psami chodze na spacery i same podchodza pod pretekstem poglaskac pieska xD
0
Hetmanow
@BiuroInterwencjiObywatelskiej: ale lecą na ciebie młode Julki czy poscianówy ?
0
@Hetmanow nie obracam się w towarzystwie Julek więc nie wiem.
0
De_Fault
De_Fault
@mirko_anonim: dałbym jeszcze 2 strzałki. #geomaxxing i #sponsoring ale na to trzeba mieć $$ i odpowiednią pracę. No i nie być p-------------m.
0
Kryskamatyska
@mirko_anonim: Co za brednie. Ja mam 30 i znalazłem sobie mega laskę. Wystarczy trochę farta. No i na pewno dobrze nie być zjebem, który nie wychodzi z domu. Pozdro 600 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
0
@frytaa oczywiście że ma to znaczenie ale i tak jest powodzenie jest 10 razy większe niż 5 lat temu. Czasem wychodzę na miasto bez kobity xD
0
P.....0
P.....0
@BiuroInterwencjiObywatelskiej: jaki wzrost i morda?
0