Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +758

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

#heheszki
#pasjonaciubogiegozartu
źródło: 944628_szacun
Pobierzhttps://youtu.be/HduZFoUOE3I?si=tLgucgMrs5j5sFnn
A odpowiedz dlaczego? Bo oczywiscie virtue signaling.
Reporter zwrócił uwagę na to, że z powodu braku różnorodności duński film nie będzie się kwalifikował do nominacji do Oscara za najlepszy film w Holywood, a koreański Parasite z podobnym poziomem różnorodności już się łapał (w domyśle, nie chodzi o brak różnorodności tylko żeby byli ludzie koloru niebiałego w filmie). I o to pytał - czy brali to pod uwagę - dając szansę na skrytykowanie tego
Za mało żółtych? Wy czytaliście chociaż problem trzech ciał? Zdecydowana większość postaci książki to Azjaci.
@samarin: Przecież o to mi chodzi. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)