Aktywne Wpisy

krzaczor93 +177
"By gospodarkę uzdrowić, wybieraj produkt krajowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia

źródło: pobrane
Pobierz
maniek74 +238

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jeśli chcecie, to mogę wam kiedyś opowiedzieć ze szczegółami historię mojego dziadka, który był jednym z pierwszych więźniów obozu KL Auschwitz (politycznym) i spędził tam prawie 5 lat aż do wyzwolenia. Historia jest bardzo długa, ciężka no i smutna ale zarazem ciekawa i pokrzepiająca. Muszę tylko jeszcze przejrzeć stare pamiętniki, albumy i archiwa żeby się upewnić co do niektórych faktów. §
Jeśli chcecie to dajcie dużo plusów żebym wiedział że wam zależy, w sumie jak nie dacie to też wrzucę bo myślę że warto, tylko później bo to naprawdę długa i skomplikowana historia.
Pozdrawiam (・へ・)
@Borsuk_Europejski: Przecież mityczny dziadek mógł donosić na Polaków zamiast mścić się na polskich Żydach. Z jakiegoś dziwnego powodu Niemcy rozpracowali całe Państwo Podziemne.
Po wojnie przecież wszyscy walczyli z komunistami, a PZPR, SB miały maks dwa tysiące członków. Tzw. żelazna grupa okupantów.
Komentarz usunięty przez moderatora
K---a OPie, to nie jest historia jak sąsiad ci się zesrał na wycieraczkę a historia wielkiej tragedii