Aktywne Wpisy
n-ke +236
Rankingorze, Legia miała 34 kolejki, żeby udowodnić, że zasługują na puchary. Nie odbierajmy kibicom i piłkarzom GKS prawa do fajnych wspomnień z europy. Zasłuzyli.
#mecz
#mecz

marek2092 +82
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz

Kupiłem w oficjalnej polskiej perfumerii
Amouage Reflection Man
Wcześniej skorzystałem z opcji kupna w tym samym miejscu 2ml próbki, bardzo mi się spodobał, fajne hobby ogólnie pomyślałem...
ZAPACH JEST BEZNADZIEJNY XD
Próbka była ze starej wersji zapachu, flakon nowy, a zapach przeszedł REFORMULACJĘ XD
W takim razie dostałem zapach zdecydowanie słabszy, który pachnie znaczniej gorzej. W życiu nie kupiłbym tego zapachu, wiedząc czym jest obecnie.
Człowiek kupuje produkt za 1600 złotych, a w zamian dostaje coś zupełnie innego
Miało być nowe hobby, ale jak tak to wygląda, to może lepiej nie wchodzić w ten świat. W wielu innych branżach takie coś byłoby oszustwem, a tutaj wrzucamy hasło reformulacja i wszystko spoko:)
#perfumy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Współczuję ;/
@mirko_anonim jak jesteś na tyle głupi, że kupujesz amłaże za 1600zł gdzie bez problemu możesz je dorwać za 800zł to może lepiej nie pchaj się w to hobby.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Alex_mski: gdzie można kupić za tyle Reflection?