Aktywne Wpisy

Codon +133
#gielda proszę bardzo, chcieliście to wrzucam update portfela po lekko ponad 3 miesiącach od ostatniego screena. Jeśli macie jakieś pytania, zapraszam do komentarzy.
źródło: 1000011061
Pobierz
atteint +67
proszę państwa, przed państwem żółty ser pleśniowy z Biedronki.
źródło: 1000008865
Pobierz

Z babami i normictwem jest taki problem, że piszą, że #blackpill to głupota, że przegrywy wymyślają bzdury i jako swój koronny dowód podają słynnego manleta chebakę.
Jakoś nigdy nie zauważyłem żeby jakaś baba, by obalić te tak zwane głupoty zrobiła eksperyment. Pomijam ten eksperyment jutuberki (nie będę podawał nazwy żeby nie robić jej rozłosu) zajmującej się tematyką damsko-męską, w którym jako hehe przeciętnego kolesia wzięła ponadprzeciętnego i tym samym chciała wykazać, że można mieć branie będąc hehe przeciętnym.
No żadna baba nie zrobiła wpisu o tym jak zrobiła konto tego słynnego manleta, który wyrywa co weekend loszki. Żadna baba nie zrobiła eksperymentu, gdzie wcieliła się w chłopa żeby pokazać, że źli incele wymyślają.
A wiecie czemu? Bo dokładnie wiedzą, że to wszystko prawda co jest pisane tylko tak zaprzeczają, bo chcą dbać o swoją reputację.
Sam zrobiłem jakieś tam eksperymenty, gdzie zakładałem profile loszek i po tym doświadczeniu już nigdy w życiu nie uwierzę w nic żadnej babie. Na talerzu macie wszystko, a wystarczy, że jest srom między nogami i możecie jeść kawior, podczas, gdy przegryw dostanie zjełczałe masło żeby jeszcze bardziej obrzydzić mu życie.
Kiedyś przeszukiwałem internet żeby znaleźć te eksperymenty loszek obalające blackpilla, ale teraz mam na to wywalone, bo wiem, że nie będzie ich.
#blackpill #logikarozowychpaskow #bekaznormictwa
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Notatka moderatora: Fantazje przegrywa na nocnej zmianie, puszczam dla potomnych ;)
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: anna slezak to typowa Karyna, a kobieta która słucha jej "rad" skazana jest na samotność z kotem
W sumie to byłby dobry test. Jeśli kobieta zna i szanuje slezak, to ewakuacja:p
To