Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

nic nie szkodzi, zobaczysz że na łożu śmierci będziesz zadowolony z tego doświadczenia :)
Musisz nauczyć się budżetu, bo wydałeś więcej niż powinieneś, lepiej by było gdybyś miał silną wolę.
  • Odpowiedz
i jeszcze jedno, mam nadzieję że dogadałeś się żeby w końcu było bez gumy, bo z fajną zdrową utrzymanką można

@Tata_Kasi: jedna z najgorszych porad jakie przeczytalem na tym portalu

@mirko_anonim lepiej czegos sprobowac i zalowac, niz zalowac, ze sie nie sprobowalo ( ͡° ͜ʖ ͡°) sam bylem bliski skorzystania za marne 200 USD z wdziekow pewnej jasnowlosej semi-pro (do ktorej dostep mialem prywatnymi kanalami,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

A że widziała pewnie że ja niedoświadczony prawik to nie bała się bez gumy bo przecież od prawika niczego nie złapie. Gorzej ze mną.

Może za pół roku znowu coś takiego zrobisz, ale tym razem zasponsorujesz dziewicę albo bardzo mało doświadczoną, i nie będzie strachu że ty coś złapiesz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): No i dobra, pomysl że są typy co traca majątki na jakieś szony albo dają się wrabiać w dzieci i tracą milion a nie 20k
Nadymales się i dobra ale następnym razem przyhamuj xd Masz nauczke i widzisz błąd, to dużo daje w przyszłości

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chłopie, ale ty wcale nie przegrałeś. Wydałeś te pieniądze naprawdę w godny sposób. Pomysł o typach co p--------i 20k wysyłając jakieś łasce z neta hajs gdzie nawet jej cipki nie dotknęli. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ty to miałeś i wreszcie nie jesteś prawiczkiem.
  • Odpowiedz
@stepienz13posterunku:

A niby jak chcesz to sprawdzić? Znałem laski które miały na koncie 30 bolców zanim jeszcze skończyły 18 lat. I to raczej takie godzą się na takie układy, a nie szare myszki.

Prawda że często nie będziesz mieć pewności, (chyba że się zdarzy że będzie krwawić)
Wiele możesz poznać po zachowaniu laski, i jeśli przyzna że tak jest mimo że nic na tym nie zyskuje to można uwierzyć.
Co
  • Odpowiedz
@Tata_Kasi: Ciekawe, co Ty będziesz wspominał na łożu śmierci. Czy aby nie WZW, albo inną wenerę. Naiwniacy, wydaje się Wam, że tacy wyjątkowi jesteście, że one tylko Wam bez gumy dają, te "prawie dziewice". Szkoda tylko nieswiadomych kobiet, które mogą zapłacić życiem lub bezpłodnością za Waszą rozwiązłość.
  • Odpowiedz