Aktywne Wpisy

Melkovva_ +1
Lecimy z tym #glupiewykopowezabawy
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
źródło: 38444
Pobierz
wscieklizna_irl +24
Ktoś mi kubek w robocie z-----ł xDd kawy nie będzie
Co do kierwy
Co do kierwy

źródło: 14b116ced88578eb957115dce14808bf
Pobierznic nie szkodzi, zobaczysz że na łożu śmierci będziesz zadowolony z tego doświadczenia :)
Musisz nauczyć się budżetu, bo wydałeś więcej niż powinieneś, lepiej by było gdybyś miał silną wolę.
Zacznij odkładać pieniądze, goal 20k
@Tata_Kasi: jedna z najgorszych porad jakie przeczytalem na tym portalu
@mirko_anonim lepiej czegos sprobowac i zalowac, niz zalowac, ze sie nie sprobowalo ( ͡° ͜ʖ ͡°) sam bylem bliski skorzystania za marne 200 USD z wdziekow pewnej jasnowlosej semi-pro (do ktorej dostep mialem prywatnymi kanalami,
W sumie racja, wycofuję ją
@niecodziennyszczon: XD
@Zeiss: na go go jakbym poszedł to bym chyba wylazł bez
Może za pół roku znowu coś takiego zrobisz, ale tym razem zasponsorujesz dziewicę albo bardzo mało doświadczoną, i nie będzie strachu że ty coś złapiesz
Nadymales się i dobra ale następnym razem przyhamuj xd Masz nauczke i widzisz błąd, to dużo daje w przyszłości
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Prawda że często nie będziesz mieć pewności, (chyba że się zdarzy że będzie krwawić)
Wiele możesz poznać po zachowaniu laski, i jeśli przyzna że tak jest mimo że nic na tym nie zyskuje to można uwierzyć.
Co