Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@Jaque: Chodzi o to że te same osoby które uważają że ludzie którym nie podobają się zaimki przesadzają to pierdoła również zaciekle walczą z ludźmi którzy tą pierdołę chcą usunąć. Ja nie mówiłem o reakcji dwóch osobnych stron tylko tej jednej która jest właśnie za LGBT w grach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 7
@Megawonsz_dziewienc: No taka kolejna hipokryzja Robina. Jeszcze inna jest taka że na serwerze Discord 5Mods który do niego należy można pisać rzeczy za które dałby ludziom permabana na Nexus Mods. Typowy dwulicowy brytol bez krzty honoru i RiGCzu.
  • Odpowiedz
@supra107: czekej czekej
-mamy "mody które usuwają zaimki ze Starfielda"
-zaimki mogą określać płeć a więc są złe i nie postępowe
Piszesz Nexus zaciekle usuwa te mody więc można by wyciągnąć wniosek, że Nexus jest staroświecki i zaściankowy, więc co się kłóci z resztą Twojego wpisu :P
Chyba, że pisząc zaimki masz na myśli rzeczowniki rodzaju nijakiego "to" i "te", nadużywane przez osoby z zaburzeniami psychicznymi ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@supra107: jeżeli to taki problem to wystarczy założyć jakieś KorwinMods, gdzie będziecie mieli same mody usuwające zaimki, a banować będziecie mody z treściami LGBT.
  • Odpowiedz
@supra107: Po pierwsze ja nikogo nie wyganiam bo to nawet nie moja strona, po drugie osobiście nie miałbym nic przeciwko samego istnienia strony KorwinMods jeśli rzeczywiście istnieje jakieś realne "zapotrzebowanie" (wątpię). Nie wydaje mi się też, że korporacje nie chcą współpracować z skrajnie prawicowymi stronami czysto z tego powodu, że ktoś tam robi jakąś akcję bojkotowania, po prostu mowa nienawiści średnio wygląda dla wizerunku firmy i nic na to nie
  • Odpowiedz
  • 50
Nie wydaje mi się też, że korporacje nie chcą współpracować z skrajnie prawicowymi stronami czysto z tego powodu, że ktoś tam robi jakąś akcję bojkotowania

@yeradd: To trochę nie tak wygląda. To wygląda tak że osobniki takie jak ten i ten zastraszają firmy tak aby cenzurować strony które prawa nie łamią, ale przeszkadzają im osobiście. Pokazali że da się tak robić i jest to skuteczne.

Finansowanie strony można stłamsić poprzez dotacje kradzionymi
  • Odpowiedz
  • 1
@supra107 dlaczego społeczność graczy i autorów modów po prostu nie stworzy konkurencyjny serwis gdzie nie będzie takiej cenzury? Problem z usuwaniem modów w Nexus Mods ciągnie się od lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Sajner: Jak dla mnie to po prostu zbyt dużo społeczności modderskiej jest już poddana praniu mózgów i nie widzi z tym problemu, więc nie ma parcia na zrobienie poważnej alternatywy bez nadmiernej cenzury.

Do tego dochodzi kwestia o której się tu rozpisałem, czyli ataki na stronę ze strony lewicowców którym się nie podoba że ludzie którym mówili żeby s--------ć zrobili swoją własną społeczność której nie mogą cenzurować.
  • Odpowiedz