Aktywne Wpisy

Bela_Talbot +57
źródło: temp_file7297617962821087067
Pobierz
tojapaweu +254
Demencja to straszna d----a.
Zabrała nam dziadka - powoli, kawałek po kawałku. Pochowaliśmy go sześć lat temu. Babcia się wtedy posypała. Trzy lata później siadło na nią.
Babcia była przy mnie zawsze, od pierwszych kroków, przez szkolne dramaty, aż po dorosłość. U niej bywałem codziennie, znałem każdy kąt jej mieszkania, każdy zapach z kuchni. Była dla mnie drugą mamą, czasem nawet ważniejszą.
Dziś
Zabrała nam dziadka - powoli, kawałek po kawałku. Pochowaliśmy go sześć lat temu. Babcia się wtedy posypała. Trzy lata później siadło na nią.
Babcia była przy mnie zawsze, od pierwszych kroków, przez szkolne dramaty, aż po dorosłość. U niej bywałem codziennie, znałem każdy kąt jej mieszkania, każdy zapach z kuchni. Była dla mnie drugą mamą, czasem nawet ważniejszą.
Dziś

źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzDawanie j-----a o zaimki, a dawanie j-----a o usuwanie modów z zaimkami xD te same poziomy odklejenia.
-mamy "mody które usuwają zaimki ze Starfielda"
-zaimki mogą określać płeć a więc są złe i nie postępowe
Piszesz Nexus zaciekle usuwa te mody więc można by wyciągnąć wniosek, że Nexus jest staroświecki i zaściankowy, więc co się kłóci z resztą Twojego wpisu :P
Chyba, że pisząc zaimki masz na myśli rzeczowniki rodzaju nijakiego "to" i "te", nadużywane przez osoby z zaburzeniami psychicznymi ( ͡° ͜
@yeradd: To trochę nie tak wygląda. To wygląda tak że osobniki takie jak ten i ten zastraszają firmy tak aby cenzurować strony które prawa nie łamią, ale przeszkadzają im osobiście. Pokazali że da się tak robić i jest to skuteczne.
Finansowanie strony można stłamsić poprzez dotacje kradzionymi
Do tego dochodzi kwestia o której się tu rozpisałem, czyli ataki na stronę ze strony lewicowców którym się nie podoba że ludzie którym mówili żeby s--------ć zrobili swoją własną społeczność której nie mogą cenzurować.