Aktywne Wpisy

Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Normalny chłop jako tako wie jak rozmawiać z kobietami i jest dla niego naturalne więc wiedza jak zagadać do kobiety jest raczej zbyteczna. Z kolei dla kogoś ze spektrum autyzmu to jest niemalże jak instrukcja obsługi kobiety. Autysta może przygotować sobie scenariusz rozmowy, zapamiętać o co i jak pytać i tak dalej.
Oczywiście, wszystko i tak sprowadza się do wyglądu, ale autystyków może to nawet pomóc
#blackpill #redpill #pua #zwiazki #podrywajzwykopem #autyzm
I tu tkwi główny problem PUA. Za cel stawia sobie interakcje z kobietą zamiast mówić, iż jest to bardzo niewielki ułamek życia mężczyzny. Po jakiś czasie testosteron już nie buzuje i człowiek może zrozumieć, że
Komentarz usunięty przez moderatora
Niet.
@ManiacTeam: Nie wiem skąd wykopki czerpią wiedzę o PUA. Gdy wgłębiałem się w temat, ZAWSZE było mówione, że kobieta to ma być dodatek. Ludzie oglądają jakichś pseudocoachów dla przegrywów a potem myślą, że to PUA.
@Umcia_Umcia: co za debilizm xD rozmowy z kobietami, tak jak każdego social skilla, trzeba się nauczyć. Jeżeli ktoś nie miał okazji się tego nauczyć za młodu, to nie będzie umiał.
TO jest akurat bardzo ryzykowne, bo jak sobie rozplanujesz rozmowę co do kwestii, to się przejedziesz na każdej różnicy która ewidentnie się w takiej rozmowie pojawi, i niepotrzebnie sięzatniesz