✨️ Autor wpisu (OP): @MajsterOfWihajster Chyba jasno stwierdziłem, że mój interes pokrywa się z interesem emerytów, skoro żyję z rodzicami emerytami, więc zależy mi na wszelkich dodtkach socjalnycgh dla tej grupy.
@Njal Akurat nawet nie mam konta, tylko wchodzę poczytać tagi, zresztą jak widać Konfederacja nie leży mi od strony od strony gospodarczej i światopoglądowej. No, chyba że Konfederacja wprowadziłaby dobrowolną eutanazję to wtedy cynicznie zagłosowałbym na nich.
✨️ Autor wpisu (OP): @MajsterOfWihajster Po śmierci rodziców zapewne też się zawinę, może wcześniej sprzedam to co zostanie (dom i kawałek pola), ale w gruncie rzeczy koniec pewnie będzie taki, a nie inny.
Cóż zrobić? Trzeba przetrwać te kilka lat i czekać na swoją kolej.
@mirko_anonim: nie lubienie pisu jest mocno popularne i przereklamowane, dlatego też rozumiem, że napisane z anonima . To twoja decyzja i jak uważasz, że jest słuszna, to spoko. Nikomu w kartę wyborcza nie zaglądam.
✨️ Autor wpisu (OP): @Czesterek Po co? Jak wspomniałem, amatorem życia nie jestem. Jedyne co mnie jeszcze trzyma tutaj to rodzice, a przynajmniej nie chę im robić większego syfu w ostatnich latach.
Anonim (nie OP): jestem w dokładnie identycznej sytuacji. Czytając wszystkie posty OP-a w tym wątku czułem się, jakbym ja to wszystko pisał. Nawet plany na przyszłość się zgadzają.
@Njal Akurat nawet nie mam konta, tylko wchodzę poczytać tagi, zresztą jak widać Konfederacja nie leży mi od strony od strony gospodarczej i światopoglądowej. No, chyba że Konfederacja wprowadziłaby dobrowolną eutanazję to wtedy cynicznie zagłosowałbym na nich.
@SanSebastian666
@mirko_anonim: co cię takim uczyniło? wygadaj się, śmiało...
Cóż zrobić? Trzeba przetrwać te kilka lat i czekać na swoją kolej.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi