Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ta a ja mam zupełnie inne doświadczenia. Jak zaczynała mi się podobać koleżanka to zawsze, ale to zawsze z tego powodu finalnie cierpiałem. Na t nie ma tego problemu, ze jedna osoba chce tylko friendzonu, tylko od początku wiadomo, że się sobie podobacie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Cope odpowiedź

1) Dane z Polski mają być niby inne? Może minimalnie, ale Polki to nie jest jakiś osobny gatunek superkobiet które nie korzystają z Tindera w przeciwieństwie do @meryk@Nek

2) Dane z uniwersytetu stanforda, wystarczy wyszukać w google "how couples met" i wyskakują artykuły na
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @czescmampytanie:

Brzmisz jak boomer.
- nie, nie będzie w PL bo każdy rynek rządzi się swoimi prawami. Non stop podajecie anonimowe wykresy które nijak mają się do PL
- lobby tindera dba o to żeby byli postrzegani jako top1 do poznawania. Odsyłam do sprawdozdań finansowych i info nt. marketingu
- czy ty właśnie wymieniłeś kilka apek randkowych z których prawie nikt nie korzysta? w samej PL jest bieda jeśli
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kobiety obecnie to cpunki emocjonalne, tkwią w letargu barku zdecydowania, bo mają nieprawdopodobna ilość możliwych wyborów bolców z całego świata,

To tak jak byś pijakowi mówił że picie szkodzi i proszę zaprzestać tego czynu,

Żeby coś wyrwać trzeba być nieschematycznym w ich oczach.
Wyrwać je z tego ciągu endorfiny które sobie serwują na kiblu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Zesrales się. Pójdź na techniczna uczelnie, na typowo mocny ścisły kierunek w którym ilość dup to zwykły błąd pomiarowy.
Wroc tutaj z podkulonym ogonem i przeproś za te głupoty które napisałeś…
  • Odpowiedz
nie, nie będzie w PL bo każdy rynek rządzi się swoimi prawami.

@czescmampytanie: trochę ma racji, na amerykańskim twitterze/ig masz sporo parodii umawiania sie przez tindera, hinge i bumble. Tam tak jakby te 3 appki działaja równocześnie. U nas wszystko poza tinderem to plankton, na którym siedzi trochę lasek zza granicy i dziwacy
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: dość słaby argument biorąc pod uwagę ze w ameryce żyje 100 razy więcej ludzi niz w polsce (plus te screeny są robione rownież poza ameryką). to po prostu mówi ze w polsce jest mniej ludzi, więc i liczba użytkowników apek randkowych będzie mniejsza.
  • Odpowiedz
U nas wszystko poza tinderem to plankton, na którym siedzi trochę lasek zza granicy i dziwacy

@Eugeniusz_Zua: Reszta to profile różowych szukających atencji lub chada, który ukrył się na niszowej apce dla randkujących rybaków ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz