Aktywne Wpisy

zwykly_szarak +334
źródło: 1000008426
Pobierz
moll +23
Prawie 13 lat z jednym awatarem i na przestrzeni lat coraz więcej p-----------k do postaci Małej Mi, bo nieeee, nie mogę po prostu lubić bajki Muminki, ja się na 100% utożsamiam z Małą Mi w wersji jej "popkulturowego" odbioru (który nie istniał w takiej postaci w momencie, kiedy wstawiałam ten obrazek na profilowe) i należy mi się z tego tytułu mniejsza lub większa analiza mojej nieskromnej osoby przez pryzmat postaci fikcyjnej plus
Zmieniać czy nie zmieniać obrazek profilowy?
- zostaw jak jest 65.6% (382)
- zmieniaj śmiało 9.3% (54)
- chcę budyń 25.1% (146)

Cope
źródło: dddcacca346523bded93f8bf3f29c9346bd01bc4fe66952f9242d554219374e3
Pobierz@mirko_anonim: ale to prawda akurat
@mirko_anonim: ja na polibudzie miałem grupę z największą ilością dziewczyn. Były dwie
1) Dane z Polski mają być niby inne? Może minimalnie, ale Polki to nie jest jakiś osobny gatunek superkobiet które nie korzystają z Tindera w przeciwieństwie do @meryk@Nek
2) Dane z uniwersytetu stanforda, wystarczy wyszukać w google "how couples met" i wyskakują artykuły na
Brzmisz jak boomer.
- nie, nie będzie w PL bo każdy rynek rządzi się swoimi prawami. Non stop podajecie anonimowe wykresy które nijak mają się do PL
- lobby tindera dba o to żeby byli postrzegani jako top1 do poznawania. Odsyłam do sprawdozdań finansowych i info nt. marketingu
- czy ty właśnie wymieniłeś kilka apek randkowych z których prawie nikt nie korzysta? w samej PL jest bieda jeśli
To tak jak byś pijakowi mówił że picie szkodzi i proszę zaprzestać tego czynu,
Żeby coś wyrwać trzeba być nieschematycznym w ich oczach.
Wyrwać je z tego ciągu endorfiny które sobie serwują na kiblu
Wroc tutaj z podkulonym ogonem i przeproś za te głupoty które napisałeś…
@czescmampytanie: trochę ma racji, na amerykańskim twitterze/ig masz sporo parodii umawiania sie przez tindera, hinge i bumble. Tam tak jakby te 3 appki działaja równocześnie. U nas wszystko poza tinderem to plankton, na którym siedzi trochę lasek zza granicy i dziwacy
@Eugeniusz_Zua: Reszta to profile różowych szukających atencji lub chada, który ukrył się na niszowej apce dla randkujących rybaków ( ͡° ͜ʖ ͡°).