Aktywne Wpisy

MonazoPL +76
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
Soothsayer +59
Kiedy ostatnio mieliście na c--j ja żyję moment?

Dzisiaj będę miała pierwsze spotkanie dotyczące zaczęcia terapii. Odpłatnie. Proszę powiedzcie mi, bo to mój pierwszy raz, a usłyszałam że żaden terapeuta nie zgodzi się na spotkania dwa razy w miesiącu - na więcej mnie nie stać. To prawda, że żeby zacząć terapię powinnam chodzić na spotkania co tydzień? #psychologia #terapia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Raz na dwa tygodnie, to żeby była jakaś zmiana, to powinnaś pewnie dostawać jakieś prace domowe, bo na samym gadaniu to daleko się nie zajdzie
Ja chodzilem przez pierwsze 4 miesiece co tydzien. Potem wydluzylem czestotliwosc i przez 8 miesiecy co 2 tygodnie. Nastepnie przez rok co miesiac, bo tyle potrzebowalem. Teraz bede chcial juz zakonczyc. Tylko u mnie bylo tak, ze przez pierwszy rok chodzilem tez z dziewczyna na terapie dla par, wiec
Poszukaj kogoś innego, dla którego nie