Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +2009
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Ma ktoś pomysł o co chodzi? xD Sterowniki do 1060 mam zastrzeżone, przetestowane
#ubuntu #linux #it #programista15k #komputery
1) nie powinieneś używać na desktopie tak starego systemu.
2) Nie wiem, jedyne o czym pomyślałem to powolny dysk, w trakcie używania dane są wrzucane do ramu i przyspiesza, ale nie wydaje mi się, by to tak było zauważalne
Wszystko jest na SSD M2, chociaż partycja jest prawie pełna (ale to chyba nie przeszkadza?), nie mam swap memory
@Kamero: W przypadku SSD może przeszkadzać, warto by było 30% wolnego miejsca, przy czym podejrzewam, że miejsce na całym dysku.
Ale tak w sumie nie mam jakiegoś pomysłu.