Aktywne Wpisy

1X6D +7
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
Przegrałam życie, bo nie mam pełnej, wspierającej się rodziny (w sensie np. nie znam dziadków ze strony ojca, bo to podobno pijaki i złodzieje i katolicy). Gdybym miała, byłabym słynnym (╥﹏╥)
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i
Zawiszczę Żydom o to, że mają dobre rodzinne koneksje i osiągają sukces, a Polacy zostaną czy kobiety czy mężczyźni powołani do wojska, a Polacy nie są znani ze wspierania się wzajemnie.
Może nie lubię religii abrahamicznych i

#antykapitalizm #nieruchomosci #praca
to dopiero przed nami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kaczafi8: Jeśli mówiąc średnio zdolny singiel top 1% kontraktorów na B2B z 30k netto co miesiąc żeby mieć 800k zdolności to tak, średnio zaradny może kupić xD
@Defined: Żadne regulacje już nic nie zmienią. Kapitalista maksymalizuje zysk, a więc pszyszybjorca buduje tak, aby mu się opłacało np. skupując grunty i ograniczając podaż mieszkań. Polska
widzę że lewaczek chciałby penthouse socjalny w śródmieściu ale tak to nie działa nie masz hajsu to kupujesz obrzeża
@TheKirghizLight: Polska to postkomunistyczny kraj, którego nie stać na pewne pomysły socjalistów z zachodu. Dotychczas system polegał na zaciagnięciu kredytu i spłacaniu go przez jedną osobę - wygenerowałeś dług to teraz go spłacaj.
Teraz masz socjalistyczny program Bezpieczny Kredyt który oferuje dopłaty od państwa, przez co rata jest o wiele niższa, ale obciążony jest podatnik. Mamy mieszankę kapitalizmu -
Stwórz mi podaż pracy w powiatowym to nie będę generował popytu na mieszkania w wojewódzkim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kaczafi8: jakim cudem? Wiesz może, po ile dał za metr?
@TheKirghizLight: chyba za mało memiczny, bo nie wiem ocb :/
taki to kapiszon jak to nazwał miki :)
@Defined: Równocześnie to kraj, który w latach 90 całkowicie oddał się liberalnym urojeniom zaczynając od sprzedaży za grosze majątku narodowego czy niszczenia tego co w danej chwili bylo nierentowne jak np. PGR, które były nierentowne, bo to co wytwarzali