plottwist jest taki ze pomijając chamstwo to typ ma racje. Często się zastanawiam po co tak naprawdę te hry w rekrutacji skoro te laski dosłownie nie mają pojęcia kogo oni rekrutują.
@janciopan: wiem że jest sporo takich które po wyglądzie wybierają, nawet kiedyś byłem na jakiejś grupce takich lampucer co się chwaliły tym jak przegrywów z krzywymi ryjami odrzucały jakby to był jakiś tinder xD
@Andrzejuniedenerwuj moja narzeczona jest HR w IT i takich typów którzy się uważają za nie wiadomo kogo jest masa. To straszne jakimi prostakami są niektórzy panowie. Mieć kogoś takiego w swojej firmie to jak przegrać życie bo już wiadomo od razu, że to zjeb. No i nie ważne jakimi kozakami by nie byli to będą odrzuceni w rekrutacji z notatką żeby już się nigdy z ofertą nie odzywać do takiego chama
Czyli twierdzisz, że każda HR-ówa jest idealnym botem do odsiewki i nie u----e sobie kandydata z byle powodu, bo akurat jej kapie z cipy w dany dzień? xD Koleś z obrazka może jest burakiem, ale trochę racji ma
@Andrzejuniedenerwuj: jeśli ktoś dodaje ":)" na końcu agresywnego zdania, to wiem, że jest upośledzony i jedyna odpowiedź na jaką może wtedy liczyć to "super :)"
@Andrzejuniedenerwuj: Typowy pracownik IT. Zainteresowania w stylu oglądania patostreamów, pogarda dla każdego spoza "środowiska" i w efekcie kiszenie się we własnym sosie podobnych chamów. Co może pójść nie tak.
@Andrzejuniedenerwuj: Nigdy przenigdy nie zostałem odsiany przez osobę z HRów. Co wy wszyscy robicie na tych rozmowach że was odsiewają? One zadają standardowe pytania. Co robiłeś w poprzedniej pracy? Przecież wiesz co robiłeś. Co chcesz robić za kilka lat? To przecież też wiesz. Przecież nie każą programiście sprzedać długopisu. A że potrafią nie odróżnieć Javy od Javascriptu - osobie która wchodzi na rozmowę nie powinno zająć więcej niż minutę wytłumaczenie
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
źródło: 1692941216562
Pobierz@janciopan: wiem że jest sporo takich które po wyglądzie wybierają, nawet kiedyś byłem na jakiejś grupce takich lampucer co się chwaliły tym jak przegrywów z krzywymi ryjami odrzucały jakby to był jakiś tinder xD
Czyli twierdzisz, że każda HR-ówa jest idealnym botem do odsiewki i nie u----e sobie kandydata z byle powodu, bo akurat jej kapie z cipy w dany dzień? xD Koleś z obrazka może jest burakiem, ale trochę racji ma
One zadają standardowe pytania. Co robiłeś w poprzedniej pracy? Przecież wiesz co robiłeś.
Co chcesz robić za kilka lat? To przecież też wiesz.
Przecież nie każą programiście sprzedać długopisu.
A że potrafią nie odróżnieć Javy od Javascriptu - osobie która wchodzi na rozmowę nie powinno zająć więcej niż minutę wytłumaczenie