Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
jestem ciekaw czy ktos jest takim samym głąbem jak ja i dal sie tak pieknie wmanewrowac lasce w zwiazek - #logikarozowychpaskow #tinder, ale po kolei. dzialo sie to ladnych kilka lat temu, laska poznana na tinder, spoko fotki na socialach itd, wydaje sie calkiem normalna. byl zwiazek (2 lata) zakonczony z jej inicjatywy z powodu jakiejs blachostki i momentalnie usuniete wszystkei wspolne zdjecia, doslownie wymazany zostalem. kazdy poszedl w swoja strone ale czasami zerkalem co tam u niej na tych socialach piszczy no i tak w ciagu roku przerobila z 4-5 kolesi. wspolne foty, relacje itd koniec zwiazku i momentalnie czyszczenie konta, i kolejny typ. i wtedy polaczylem kropki ze ja tez gdzies w tej kolejce bylem i wcale przedemna tak "czysto" nie bylo, oczywiscie byly zapewnienia ze ja to jej drugi itd.
smiesznie to wyglada z boku, ale takie robienie wrecz przywracanie ustawien fabrycznych na swoim profilu :) tylko wybrane neutralne zdjecia,

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: a po co ty na jej profil w ogóle zagadasz? I to regularnie, skoro wiesz, że przez rok się przewinęło paru kolesi? Weź żyj swoim życiem, a nie ja stalkujesz, widocznie ciągle się nie możesz pogodzić, że Cię zostawiła, mogłeś być jej 2, a potem dopiero wsiadła na karuzele - lepeij Ci teraz? Czy może gorzej, bo chodzi o to, żeby sobie ja obrzydzic? Może oczekujesz teraz linczu na
  • Odpowiedz
wrecz przywracanie ustawien fabrycznych na swoim profilu

@mirko_anonim: p---------e hipolicie. Zupełnie normalne zachowanie, śmieszne to byłoby trzymanie na publicznych społecznościówkach każdego wspólnego zdjęcia, szczególnie jeśli związek był mało poważny.

A chyba był, skoro jedynym twoim opisem tej dziewczyny było "poznana na tinder, spoko fotki na socjalach".
Serio oczekujesz że ludzie będą trzymać wspólne foty z każdym marcinem z tindera do końca życia?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ciekaw jestem ile lat laska miała i jak ją oceniasz w skali od 1-10 (ale obiektywnie z założeniem że przeciętna chuda kobieta to jest 5/10 może 6/10 w ładnej kiecce i umalowana)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Tylko chłop przegryw mógł coś takiego napisać. Znajdź w 21 wieku chłopa czy dziewczynę dla której jesteś tym pierwszym. To trzeba mieć 14 lat chyba xd. Mój syn ma 14 lat i ma dziewczynę, czyli wg twojego toku myślenia, taka dziewczyna już powinna być zawsze sama, bo ktoś będzie "następny" a nie pierwszy.

• Odpowiedz