Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +162
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +50
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

jestem ciekaw czy ktos jest takim samym głąbem jak ja i dal sie tak pieknie wmanewrowac lasce w zwiazek - #logikarozowychpaskow #tinder, ale po kolei. dzialo sie to ladnych kilka lat temu, laska poznana na tinder, spoko fotki na socialach itd, wydaje sie calkiem normalna. byl zwiazek (2 lata) zakonczony z jej inicjatywy z powodu jakiejs blachostki i momentalnie usuniete wszystkei wspolne zdjecia, doslownie wymazany zostalem. kazdy poszedl w swoja strone ale czasami zerkalem co tam u niej na tych socialach piszczy no i tak w ciagu roku przerobila z 4-5 kolesi. wspolne foty, relacje itd koniec zwiazku i momentalnie czyszczenie konta, i kolejny typ. i wtedy polaczylem kropki ze ja tez gdzies w tej kolejce bylem i wcale przedemna tak "czysto" nie bylo, oczywiscie byly zapewnienia ze ja to jej drugi itd.
smiesznie to wyglada z boku, ale takie robienie wrecz przywracanie ustawien fabrycznych na swoim profilu :) tylko wybrane neutralne zdjecia,
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: p---------e hipolicie. Zupełnie normalne zachowanie, śmieszne to byłoby trzymanie na publicznych społecznościówkach każdego wspólnego zdjęcia, szczególnie jeśli związek był mało poważny.
A chyba był, skoro jedynym twoim opisem tej dziewczyny było "poznana na tinder, spoko fotki na socjalach".
Serio oczekujesz że ludzie będą trzymać wspólne foty z każdym marcinem z tindera do końca życia?
kilka lat a 30-kę przerobi
ZAWSZE robi się background check jeśli to nie ONS (nawet w przypadku FwB warto to zrobić, bo może się okazać, że przerobiła wszystkich czarnych w okolicy :)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@larine: ojej straszne, zajmuje to pewnie całe 10 minut raz na 2-3 miesiące
───────────────