@mirko_anonim: Jako facet mogę potwierdzić. Z tym zastrzeżeniem, że w sumie to dzieje się samoistnie, widzisz samicę - przełączasz się na soft-mode i specjalnie nie da się tego kontrolować (no chyba że ktoś jest na wstępie naładowany negatywnie).
@Wszystko_albo_nic: nie to nie jest inna bajka. Bo zawsze temat jest ten sam. Nie ma kolezanek i nie moze sie dogadac z kobietami jako caloscia.
Rozumiem, ze mozna sie nie dogadywac z pustymi lalami, co 24/h nawijaja i chlopakach i paznkociach itp. Ale tutaj problem jest inny, modelka nie moze sie wcale dogadac z kobietami, nadazasz?
Ergo wszystkie relacje takiej modelki to romanse i
@mirko_anonim: Ja wolałam towarzystwo facetów, bo dużo bab to zazdrosne i zawistne toksyki z którymi nie było o czym gadać. Pierwsze do obgadywania i tworzenia kwasów z niczego. Wystarczy, że ubzdurają sobie "dziwne spojrzenie" albo "dziwny ton głosu". Wystarczy też, że przyjdzie do towarzystwa jakaś ładniejsza niż te w stałej grupie, wtedy to igrzyska s----------a. Jasne, są normalne babki ale ja mało takich poznałam. W szefowaniu tylko raz miałam normalną
@mirko_anonim: Ja tu widzę 3 możliwości: 1. masz rację, faceci są dla niej mili, bo to kobieta (a ona nie może znieść ludzi, którzy nie traktują jej jak cud świata) 2. z jakiegoś powodu zadaje się tylko z tępymi/pustymi kobietami (też podejrzane) 3. jest typową PICK ME GIRL, czyli inaczej "Ja nie jestem jak inne"
@programista15cm: z tego, ze dziewczyna jest ladna wyciagnales daleko idace wnioski. Moze zazdraszczasz koledze super laski (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Gostek nigdzie nie napisal, ze ona nie ma kolezanek. To, ze nie potrafi rozmawiac z kobietami, to nie znaczy, ze z nimi nie rozmawia. Taki elaborat, ty powinienes zostac psychologiem analitykiem tekstow na mirko a nie programista ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ona naiwnie wierzy że serio z kobietami jej się ciężko rozmawia a prawda jest taka że facet po prostu udaje podczas rozmowy z nią i zmienia charakter. A kobiety rozmawiają z nią normalnie.
@mirko_anonim: Niezupełnie... fakt faktem że współpraca zawodowa zazwyczaj lepiej się układa z facetami. Tak twierdzą i faceci i kobiety. Faceci są konkretni, mniej zadzierają nosa, skupiają się na zadaniu a nie na "lizaniu się po jajkach". Kobiety
@programista15cm: to znaczy, ze jest ok i nie bedzie sie zajmowac tylko typowo damskimi rozrywkami
Rozumiem, ze mozna sie nie dogadywac z pustymi lalami, co 24/h nawijaja i chlopakach i paznkociach itp.
Ale tutaj problem jest inny, modelka nie moze sie wcale dogadac z kobietami, nadazasz?
Ergo wszystkie relacje takiej modelki to romanse i
Jesteś z pick-me girl
1. masz rację, faceci są dla niej mili, bo to kobieta (a ona nie może znieść ludzi, którzy nie traktują jej jak cud świata)
2. z jakiegoś powodu zadaje się tylko z tępymi/pustymi kobietami (też podejrzane)
3. jest typową PICK ME GIRL, czyli inaczej "Ja nie jestem jak inne"
Gostek nigdzie nie napisal, ze ona nie ma kolezanek. To, ze nie potrafi rozmawiac z kobietami, to nie znaczy, ze z nimi nie rozmawia.
Taki elaborat, ty powinienes zostac psychologiem analitykiem tekstow na mirko a nie programista ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Niezupełnie... fakt faktem że współpraca zawodowa zazwyczaj lepiej się układa z facetami. Tak twierdzą i faceci i kobiety. Faceci są konkretni, mniej zadzierają nosa, skupiają się na zadaniu a nie na "lizaniu się po jajkach".
Kobiety
Atencyjna dupodajka wykryta