Aktywne Wpisy
heksengerg +514
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
Pasterz30 +99
Huop co se prądnice wydrukował i ładowarkę zlutował. A Wy co, nadal płacicie za prąd? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę się z tym bujałem ale (glosem grubasa Walaszka) - warto było.
Projekt całkowicie mój, pierwszy jaki robiłem na drukarce, nie korzystałem z żadnych gotowych elementów 3D. Oryginalnie miała to być prądnica do wiatraka ale to wymaga zupełnie innej konstrukcji - teraz już to wiem. Po czasie kilka rzeczy zrobiłbym też inaczej ale to miało być głównie w celach edukacyjnych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jeżeli chodzi o wydajność to lajtowo ładuje telefon, do 8-10V przy niezbyt dużych obrotach wyciągam (szybciej nie chcę
Projekt całkowicie mój, pierwszy jaki robiłem na drukarce, nie korzystałem z żadnych gotowych elementów 3D. Oryginalnie miała to być prądnica do wiatraka ale to wymaga zupełnie innej konstrukcji - teraz już to wiem. Po czasie kilka rzeczy zrobiłbym też inaczej ale to miało być głównie w celach edukacyjnych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jeżeli chodzi o wydajność to lajtowo ładuje telefon, do 8-10V przy niezbyt dużych obrotach wyciągam (szybciej nie chcę
Zmienianie chlopaków jak rękawiczki to nie tylko patologia, puszczalstwo i rozwiązłość, ale przedewszystkim brak szacunku do samego siebie i kolejnego partnera. Czystość u kobiet należy gloryfikować i nagradzać, a te które traktują swoje pochwy jak zlewnie powinny spotykać sie z ostracyzmem i odrzuceniem..
Także chłopy, miejcie wymagania! Szukajcie takiej z najmniejszym nalotem, a najlepiej to dziewicy. Tinder jest jak mc donald. Tanio i szybko, niekoniecznie smacznie.
#p0lka #blackpill #przegryw #s--s #zwiazki #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #tinder #randki
@daeun: ciekawe jakie jest twoje umówienia count bo najwięej morałów wygłaszają tu mędrcy z którymi nie chce się umówić żadna :D
@uxie: Tylko do pewnego stopnia jest to zalezne od perspektywy.
Pozniej wchodzi aspekt po prostu zwyklej oceny osoby np. co jest nie tak z osoba, która nie potrafiła zbudować zwiazku z 10 partnerami? Czy cos było nie tak z partnerami czy z nia? A moze ilosc partnerów wynika z jej duzego zapotrzebowania na s--s? A moze wynika z tego ze miala etap w swoim zyciu w którym sie bawiła i nie interesowaly
@daeun: a nad czym się tu zastanowisz jak nikt ci nie powie kiedy szczery nie jest? XDDD
@ujumuju: sam też zapewne mitologizujesz s--s, bo pewnie byś się zesrał, gdybyś usłyszał, że dziewczyna czy żona cię zdradziła, a przecież to tylko s--s, więc o co chodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°
@daeun: to chyba w przedszkolu musisz laski szukać xD
@daeun: ale normalni faceci, którzy nie są leniwi w tym wieku 30 lat mają bodycount 10 i mogą sobie spokojnie ogarnąć 25 latkę z bodycountem 3-4 gości.
Wystarczy nad sobą pracować i wyrzec się gierek, p---o, lenistwa i wykopu
@Linnior88: co śmieszne taka prawda
kobiety będą kłamać udawac i kombinować byle tylko mieć stały związek po 30
a gdyby inny mirek o tym napisał to zaraz z @AlienFromWenus napisałybyście że nie każda taka jest i że nie można szufladkować.
Otóż można, tak jak można spędzić