Co ciekawe, podobnie jest na rynku pracy. Sam prowadzę firmę i jak szukam kogoś na nowe stanowisko, to jestem sto razy bardziej skłonny zatrudnić kogoś z nieco gorszymi kompetencjami, ale z kim mnie cokolwiek łączy (np. chodziliśmy razem do klasy, znaliśmy się z podwórka) niż totalnego randoma przysyłajacego CV na email.
Suvy są bez sensu. Jedyna różnica między tymi autami to pojemność bagażnika, no i rozmiar -Obydwa samochody wezmą na pokład 5 osób (kierowca + 4 pasażerów) - dojadą z punktu A do punktu B (tak nawet 1.2 pure tech dojeżdża z punktu A do punktu B czy to używka czy nowy z salonu)
Promujcie dalej takich pozerów jak OG Enzo, którzy w swoich teledyskach kreują wizerunek oparty na wymachiwaniu maczetami. A później dziwimy się, skąd dzieciaki czerpią takie wzorce. 🙂 Komu imponuje gość, który pewnie nawet nie waży 50 kg i zakrywa pysk maską?
Komentarz usunięty przez moderatora
Co ciekawe, podobnie jest na rynku pracy. Sam prowadzę firmę i jak szukam kogoś na nowe stanowisko, to jestem sto razy bardziej skłonny zatrudnić kogoś z nieco gorszymi kompetencjami, ale z kim mnie cokolwiek łączy (np. chodziliśmy razem do klasy, znaliśmy się z podwórka) niż totalnego randoma przysyłajacego CV na email.