Wpis z mikrobloga

@milosc_smierc_i_roboty_drogowe: ja się nadmiernie pocę całe życie, w dodatku jestem zimnolubem, jak jest 15-20 stopni z lekkim wiatrem to ideolo, ale skwar z nieba to odechciewa się żyć. Nie dziwię się że we Włoszech czy Hiszpanii mają cisgle przerwy i są leniwi, weź coś rób przy takiej pogodzie.
  • Odpowiedz
@milosc_smierc_i_roboty_drogowe: Czepianie się lata i wiosny to bycie typowym psem ogrodnika = ludzie robią rzeczy nadworze , laski mają krótsze ciuchy a te nie zagadają do części przegrywów wiec nie chcą by inni też tak mieli xD

Latem czy wiosną jest wybór MOŻESZ siedzieć w domu ale równie gładko możesz iść spać pod namiot czy włóczyć się pogórach czy innych rowerach a jesienią czy zimą parę dni jest poogda by
  • Odpowiedz
jak można nienawidzić lata w którym jest ciepło i zielono wy musicie być chyba ulani i kazali wam siedzieć gołą dupą na skórzanym krześle bo ja nie wiem skąd takie traumy

@milosc_smierc_i_roboty_drogowe: wolę chować się przed słońcem, gorącem i upałem i cieszyć się zielenią lata niż żyć w odcieniach szarości i brązu i grzać się przesuszonym powietrzem od kaloryferów
  • Odpowiedz