Aktywne Wpisy
luigi_pl +19
#rozdajo
Co jest do zdobycia:
* dowolna jedna gra ze steama do 200 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 3 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (600 zł)
Zasady zdobywania:
Co jest do zdobycia:
* dowolna jedna gra ze steama do 200 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 3 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (600 zł)
Zasady zdobywania:

vvvariacik +10
#meksyk
Od dawna zastanawia mnie dlaczego USA nie wjeżdża tam wojskiem zapolować na te kartele, WTC to jest pikuś przy tym ile ludzi w stanach zabija fentanyl z Meksyku
Od dawna zastanawia mnie dlaczego USA nie wjeżdża tam wojskiem zapolować na te kartele, WTC to jest pikuś przy tym ile ludzi w stanach zabija fentanyl z Meksyku

![Co słychać na budowie pierwszej elektrowni jądrowej w Polsce? [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/418058cc828555f4e09b145d56ea9913286a77a980dcfc1d2a2a42b3fd2d257f,q80.jpg)

Spotykam się z pewną różową już jakiś czas. Bardzo mi się podoba i ona o tym wie doskonale. "Pikantne" dowcipy, strzał w tyłek itp przyjmuje bez problemu. Do wyjść ubiera się tak jak wie, że lubię, naprawdę bardzo fajna kobieta ALE... na tym się kończy. Chciałbym czegoś więcej i chociaż sugeruję to nie raz, nie dwa to nic z tego nie wynika. Mimo wszystko cały czas się spotykamy, głównie weekendy i to ona proponuje wyjście (najczęściej). Mówi się, że to kobieta wybiera. Po prostu spytać się jej czy coś z tego będzie? Na ten moment czuję się jakbym lizał lizaka przez szybkę trochę. Zaczekać jeszcze i dać czas tej relacji?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: It's over. Ma już innych na boku.
ic over
@mirko_anonim:
Wracając do tematu - myślę, że dziewczyna daje Ci do zrozumienia, że czas na inicjatywę z Twojej strony. Wiesz, szybki telefon "ubierz to co lubię, wieczorem wychodzimy" a potem jakaś kolacja z winem na dachu i takie tam niespodzianki żeby koleżanki miały czego zazdrościć. Każdy potrafi
@mirko_anonim
Jak ci od razu każe s--------j, to wygrales, bo wiesz na czym stoisz.
Jak przemyśli i następnego dnia ci jebnie wykład o przyjaźni, to też wiesz na czym stoisz.
Jak odwzajemni też sprawa jasna.
Nie ma opcji żeby przegrać.