Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Jakos po tygodniu wróciłem do swojego toxic borderki rozowego paska po rozstaniu, które ona chciała, a po tygodniu jednak załowała. Jak bardzo jestem głupi xD

Moze pymitywne ale stwierdzilem, ze jak sie nie zmieni nic to trudno chociaz sobie dalej por*cham xD

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:

Jak bardzo jestem głupi xD

Do jakiego otworu włożymy klocek o kształcie prostopadłościanu mając do wyboru trójkątny i kwadratowy otwór?
Ile jest 2 + 2 (podpowiedź: mniej niż pięć i więcej
  • Odpowiedz
@programista15cm: ja odpuscilem, wiem ze takiego mial nie bede, a innego nie chce i tak sie kreci pustynia s----------a przepukana czasem w jajo. Teraz na nofapie jestem na projekcie od paru dni, to moze cos sie ruszy w tym klimacie jak wroce, o ile nie pekne oczywiscie do zejscia, bo jak pekam to zainteresowanie jest zerowe niestety. Zejscie 06.09, ale nie nikt nie musi trzymac kciukow, z tym scierwem kazdy
  • Odpowiedz
@programista15cm: a widzisz, nie przywiazywalem do tego wagi, ale tez nie patrzylem na to w ten sposob. Przeszedlem nad tym do porzadku dziennego, ale teraz po zejsciu tez planuje pare sesji z terapeutą, bo chyba cos zaniedbuje w swoim procesie trzezwienia, i raczej na pewno bede musial wyjdc od tych zagadnien poruszanych tutaj. Dzieki za inspiracje!
  • Odpowiedz