✨ Autor wpisu (OP): Nie, nie olałem znajomych. Dzwoniłem do nich, próbowałem się spiknąć, pogadać itd, ale im nie pasowało to, że studiuje, staram się rozwinąć nieco bardziej, a oni jedynie czego oczekiwali to było chodzenie na 3 zmiany od pracy, a w piątek wieczorem i w sobotę się nawalić. Czasem jeszcze z nimi wyszedłem się spotkać, ale jak zobaczyli, że nie pije to najpierw się śmiali (jestem DDA), a później
Anonim (nie OP): Aha no to dobrze, ze pozbyles sie bydla scierwa ze swojego zycia bo to bylo bydlo. Ludzi mozna poznac w kazdym wieku ale szukaj madrych a nie takie nic nie warte scierwo jakie znales
Dlaczego w Polskich szkołach nie mogą zabierać telefonów na wejściu i oddawać uczniom po godzinach szkoły tak jak to jest w innych krajach, może procent n----------a mózgowego by zmalał?
Czasem jeszcze z nimi wyszedłem się spotkać, ale jak zobaczyli, że nie pije to najpierw się śmiali (jestem DDA), a później
Ludzi mozna poznac w kazdym wieku ale szukaj madrych a nie takie nic nie warte scierwo jakie znales
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi