Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): >ale w czym ona jest brzydka? Twarz? Czy ciało?

@dzester: twarz. Ciało ma przeciętne, nie ma nadwagi. Nie jest też w najmniejszy sposób wyćwiczona, waga bliżej górnej granicy tej prawidłowej niż dolnej. Ot takie średnie ciało, jak widzisz na polskich plażach

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
  • 113
@mirko_anonim pomyśl, że ona może mieć podobne odczucia xd Mówienie ludziom przykrych rzeczy, często oczywistych, które nie zmienią nic w ich życiu jest bezcelowe. Przestań walić konia na tydzień, spotkajcie się, wypij 200 ml 40% i zerżnij ją porządnie. Będzie fajnie, zobaczysz.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Na tym tagu większości przegrywom wydaje się, że związek z szarą myszką 3/10 >>> samotność.

Odpowiedz sobie na pytanie jak wolisz, żeby twoje życie wyglądało... Ja wybieram samotność niż szarą myszkę 3/10.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: albo to bait jakiegoś sojarza z Onetu a jeśli nie to karz jej chodzic na siłownię i zrec może wtedy nabierze kształtów i siurek stanie dla jego (oczywiście może być też ryzyko że jak podskoczy te dwa punkty w skali to cię odrazu zostawi bo automatycznie gadzi mózg będzie uważał że zasługuje na lepszego)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Uroda przeminie, charakter zostanie. Warto brać to pod uwagę jeżeli myśli się o dłuższym związku. Poza tym nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane. Skoro pasuje ci z charakteru i dobrze się z nią dogadujesz, to może spróbuj ją zachęcić do tego, żeby popracowała nad wyglądem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ale jak to jest brzydka? Jak konkretnie wyglada jej twarz? Ile ma lat? Bo jak jest dwudziestokilkulatką to naprawde ciężko żeby była tak brzydka, by nic się nie dało zrobić. Musiałaby mieć zdeformowana twarz albo oparzenia III stopnia
  • Odpowiedz
@dream_big: powaznie małe oczy to jakas brzydka cecha twarzy? Podeslesz zdjęcie kobiety z małymi oczami? Nie mogę sobie tego wyobrazić, myślałem ze każdy ma podobnego rozmiaru XD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Uroda przeminie, charakter zostanie. Warto brać to pod uwagę jeżeli myśli się o dłuższym związku. Poza tym nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane. Skoro pasuje ci z charakteru i dobrze się z nią dogadujesz, to może spróbuj ją zachęcić do tego, żeby popracowała nad wyglądem.

@derzaba: Są brzydkie kobiety. Moja na przykład jest brzydka. Jest zadbana, ma ładną fryzurę, zadbane zęby itp., tylko jest po
  • Odpowiedz