Wpis z mikrobloga

@Musze_wygrac_zycie: po prostu ludzie mają tak silną potrzebę czucia sprawiedliwości na świecie, że sobie niektóre cechy projektują np. jak ktoś jest brzydki to próbują szukać u niego pozytywów i jeśli się znajdą to wyolbrzymiają je w porównaniu do tych samych pozytywów u ładnych ludzi. Znowóż u nich szuka się negatywów żeby się nie okazało, że mają w życiu za dobrze. Potem się okazuje, że zazwyczaj jest zupełnie na odwrót przez
  • Odpowiedz
Ty jesteś śliczna dziewczyna

@Musze_wygrac_zycie: Nie pamiętam, żebyśmy się spotkały, z kimś mnie mylisz.

która sobie ubzdurała przegrywanie

No tak, kosze od facetów (nie chadów), lata kompletnej samotności, kompleksów, nieśmiałości, bezrobocia itp., problemy z poznawaniem ludzi i rozmowami to faktycznie wygryw xD Przegrywem nie jestem, bo od jakiegoś czasu jest lepiej niż kiedyś, ale do bycia normiczką też mi daleko.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker:

Nie pamiętam, żebyśmy się spotkały, z kimś mnie mylisz.

Inaczej nie wypowiadałabyś się z punktu widzenia tych z ładną twarzą, bo skąd mogłabyś wiedzieć?
W ogóle jak typowa baba zaczynasz atakować, bo ktoś się z Tobą nie zgodził XDDD
Czyli jesteś bardzo kobieca psychicznie.
  • Odpowiedz
@Musze_wygrac_zycie: Gdzie widzisz atak? Chodzi o to, że zapytałam, czy masz 12 lat? Ale to faktycznie jest takie niedojrzałe myślenie, że jak ktoś jest ładny, to ma łatwe życie. Są ładni szczęśliwi, są ładni nieszczęśliwi, są brzydcy szczęśliwi, są brzydcy nieszczęśliwi - życie nie jest czarno-białe, serio.
  • Odpowiedz