Wpis z mikrobloga

@4mmc-enjoyer: Co za #!$%@?. Grałem wielokrotnie swoimi buildami na czuja i bez problemu przechodziłem fabułe i dochodziłem do late game'u. Oczywiście gra jest bardzo rozbudowana, daje dużo możliwości i trzeba trochę czasu żeby ją zrozumieć ale da sie spokojnie grę ukończyć bez internetowych poradników.
@4mmc-enjoyer ale fabuła z mapek to endgame a nie tak zwany "content" albo decydujesz się po głównej fabule grać dalej albo nie. Grasz za free a oczekujesz jeszcze że nagrodę dla dobrych graczy dostaniesz bez wysiłku?
@4mmc-enjoyer: grałem przez chwilę jakimś łotrem, nie pamiętam dokładnie xD Na początku WOOOW plansza do rozdawania skili wielka że można nią pokój wytapetować... Podświetlam podjarany info danych skili, "+1 str", "+1 crit" i śmiechłem xD A i tak jak nie przekopiujesz 1:1 z internetu to będziesz odstawać od innych graczy.

Plus w połowie rozwoju postaci, nawet nie endgame, gra polega na teleportowaniu się po komnatach w podziemiach, zabijaniu wszystkiego w 0,5s
@Tang0: ludzi boli, że wydali 400zl na coś, co jest ciulowe i ich to boli. Poe to obecnie wyznacznik gatunku i wielu diablarzy boli to, że oni płacą i nie mają nawet połowy tego co oferuje Poe za free.Doslownie za free!