Aktywne Wpisy

PanNieznanypl +33
Miesiąc od rozstania z #rozowypasek umówiony na dzisiaj z inną, ale no totalnie nie chce mi się iść xD straciłem kompletnie zaangażowanie tak mnie złamała ex, znam już zasady tej gry i w zasadzie jestem w stanie poderwać większość lasek ale nie chcę, nie chce się angażować, nie że boję się odrzucenia bo za dużo już mi się ich przewinęło w życiu, ale totalnie wiem, że to kolejna dziewczyna poderwana według tego

kyIiejenner +6
bardzo rzadki widok, ja bez pomalowanych ust i brwi

@xdTM: w przypadku takich młodych polityków to bardziej sprawdzenie siły kandydata. Jak oskarkowi uda się zdobyć dużo głosów w porównaniu do pozycji to na następnych wyborach będzie miał lepsze miejsce
Także @stan-tookie-1 ma rację
@xdTM: @pan-masuo @xdTM @eleganckichlopak @Saly: @ArnoldBacon Najwięcej głosów dostają zawsze miejsca w kolejności: 1,2, ostatnie, 3. W dodatku z PIS wchodzi dużo posłów więc prawie na pewno się dostanie.
@xdTM zupełnie odwrotnie - to jedno z lepszych miejsc
@xdTM: bzdura. Wystarczy, że dostanie więcej głosów od któregoś z miejsc biorących których w Pisie jest od #!$%@?
@xdTM: no nie wiem nie wiem, Jachira też była bardzo nisko i zdobyła tylko 8 tysięcy głosów i co?
@revente: Niestety, to jedno z najlepszych miejsc i ewidentnie go szykują na posła. Ludzie walczą o ostatnie miejsce na liście- bo to dużo głosów, tak działa psychologia ludzi przy urnie.