Aktywne Wpisy

Lewusx +38

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mikri i mirabelki. Poznałem bardzo fajną dziewczynę, nadajemy na tych samych falach, dogadujemy się. Dzisiaj będzie nasze 3-cie spotkanie, tym razem zaprasza mnie do siebie do domu, bo coś ugotowała i mam pytanie. Czy odpowiednia opcją będzie do niej przyjść np. z winem? Nie chcę przyjść z pustymi rękoma a też się zastanawiam czy takie wino nie będzie jednoznaczne? Nie chcę jej wystraszyć. Pytam, bo od ponad roku
Mikri i mirabelki. Poznałem bardzo fajną dziewczynę, nadajemy na tych samych falach, dogadujemy się. Dzisiaj będzie nasze 3-cie spotkanie, tym razem zaprasza mnie do siebie do domu, bo coś ugotowała i mam pytanie. Czy odpowiednia opcją będzie do niej przyjść np. z winem? Nie chcę przyjść z pustymi rękoma a też się zastanawiam czy takie wino nie będzie jednoznaczne? Nie chcę jej wystraszyć. Pytam, bo od ponad roku

#prawo #januszebiznesu
Zresztą grupy FB typu 'Remont i wykończenia' to złoto najprawdziwsze, gdzie stawka godzinowa każdego to stawka pieprzonego kardiologa inwazyjnego, a jak ktoś wyceni na mniej to go o---------ą te tłuki xD
@doogroo2: Po co anonimowo? Złożyć zwykły donos podpisany i tyle. Anonimy są traktowane znacznie gorzej i skarbówka często je olewa bo są zawalani donosami z d--y bo kogoś boli nowy samochód sąsiada złodzieja,
Ja tylko się zastanawiam, jak OP znalazł wykonawcę.
bo mądrze wcześniej zapytać.
ja wiem, wiem... jak się robi, to trzeba wystawiać.
tylko często cena jest inna, w zależności czy ma być faktura czy nie.
jeśli umówiłes się wcześniej, to jestem za Tobą, ale jeśli słowa o tym nie było lub wręcz miało być bez, to "zachowuj się"
Po co? Przedsiębiorca ma obowiązek wystawić fakturę przecież.