Aktywne Wpisy
synadama +14
#zwiazki #takaprawda
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
źródło: temp_file3295949798254771809
Pobierz
farbowanylisek +15
W każdym pociągu powinna być obowiązkowo Strefa Palacza 🤍

#prawo #januszebiznesu
Tak, znam realia, ale realia to patologia, trzeba zwalczać.
Wczoraj się urodziłeś? Polacy skłonność do oszustw wysysają z mlekiem matki i nazywają to obrotnością.
Twój NIP to 747-xxxxxxx
Jeśli do poniedziałku do godziny 12:00 nie dostanę nowej poprawnej faktury będę zmuszony zlecić mojej księgowej zrobienie korekty faktury którą wystawiłeś co będzie skutkowało kontrolą US i najpewniej naliczoną karą.
Ostatnia jego szansa to zorganizowanie faktury od znajomego mającego normalną działalność i z wypracowanego na usłudze zysku oddaje koledze kwotę poniesionych podatków.
Jeśli od początku była ustalona faktura za usługę to skrupułów nie
Albo niech odda polowe kasyj( ͡° ͜ʖ ͡°)
więc wypadało by przed rozpoczęciem prac obgadac to. I szczerze to j---e mi czy odprowadzają podatki czy nie póki mam uczciwa cenę, sam staram się dopłacać do tego państwa jak najmniej.
możliwe że budowlaniec myślał że OP chce bez faktury, zrobił cenę jaką zrobił a teraz jest zaskoczony i chce przyciąć w c---a, dlatego najlepiej po prostu pytać o takie rzeczy przed
@brazzer: zgłosić, że koleś coś kombinuje skoro cyka się wpisać NIP
@Wygryw_z_wyboru: co to kogo obchodzi - umawiasz się na cenę za usługę, chyba że jesteś polakiem robakiem cebulakiem od "wspulne to niczyje HJE HJE JA JESTEM PCZEDCIEMBIORDZO Z FAKTURO TO DROŻEJ", to wtedy wiadomo- cud że nie szczekasz na przejeżdżające samochody.