@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Słyszałeś o czymś takim, jak czytanie komentarzy? Dwie osoby przed tobą wysunęły taką hipotezę, na co pierwszej odpisałem: "Wiatr w sile zdolnej do takiego ustawienia kucyka by ją przewrócił."
na co pierwszej odpisałem: "Wiatr w sile zdolnej do takiego ustawienia kucyka by ją przewrócił."
@Reichsmarschall: Masz pan dowód? Bo chciałeś błysnąć a się zbłaźniłeś. Siła potrzebna do rozwiania włosów nawet spiętych w kucyka jest dużo niższa niż do wywalenia osoby stojącej na jednej nodze.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Ale to ty dzwonisz. Idź się przejdź po chodnikach w wietrzny dzień i zobacz ile kobiet idzie z kucykami w poziomie. Podpowiem: żadna. Do tego trzeba huraganowych podmuchów. Wiem, że mogłeś nie mieć okazji pobawić się damskim kucykiem, ale te potrafią być naprawdę ciężkie i o ile same końcówki będą powiewać, to nie cały kucyk u nasady. A teraz won na czarno, bo nie wiem, dlaczego w ogóle na
biegnie, przy staniu na jednej nodze ciało balansuje się tak by jedna noga była pośrodku masy ciała. jakby stała to rece i tułów przesunięte byłyby na drugą stronę
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Reichsmarschall: Wiatr
@Reichsmarschall: Słyszałeś o czymś takim jak wiatr?
@Reichsmarschall: Masz pan dowód? Bo chciałeś błysnąć a się zbłaźniłeś. Siła potrzebna do rozwiania włosów nawet spiętych w kucyka jest dużo niższa niż do wywalenia osoby stojącej na jednej nodze.