✨️ Obserwuj #mirkoanonim Co jest lepsze? Miasto wojewódzkie (wczoraj takie pytalem zadalem ale złe dane podałem)
1. Mieszkanie w wielkiej płycie 38m, z windą, balkonem na 3 piętrze. Standard 4/5. Lekko do odświeżenia ale można bez problemu mieszkać. Centrum miasta, wszystko blisko, dobrze skomunikowane. Za 260 tys
2. Mieszkanie kawalerka 1 pokój 26m nowe budownictwo 2023, do wykończenia gorszym, lepszym standardem. Na obrzeżach miasta, trochę gorzej skomunikowane ale da radę. Za 230k
@mirko_anonim: 1., pamiętaj remont = hiv. Głośność zależy od somsiadów bardziej, wszędzie jest ujowo, a jakby było to w dobrej lokalizacji zawsze sprzedasz.
@NieBendePrasowac: chciałeś błysnąć ale ci nie wyszło, masz racje nie wyszedłem z domu bo opisuję dźwięki, które słyszałem od sąsiadów siedziąc w domu xd
@szybki-bill1: w Polsce, w każdym bloku z wielkiej płyty w jakim mieskslaem. Nie ważne czy miasto wojewódzkie czy powiat. Ostatnio kolega w pracy opowiadał np że żul mu się zesrał pod drzwiami bo nakleili kartkę żeby nie wpuszczać bezdomnych xd
@mirko_anonim: czyli to nie trolling tylko serio chcesz mieszkać na 26 metrach? Jeszcze to wykończyć. Ja bym brał większe bo jak i tak to nie jest docelowe mieszkanie to lepiej kupić takie, które jest już wykończone i w centrum, to później sie szybciej wynajmie
Co jest lepsze? Miasto wojewódzkie (wczoraj takie pytalem zadalem ale złe dane podałem)
1. Mieszkanie w wielkiej płycie 38m, z windą, balkonem na 3 piętrze. Standard 4/5. Lekko do odświeżenia ale można bez problemu mieszkać. Centrum miasta, wszystko blisko, dobrze skomunikowane. Za 260 tys
2. Mieszkanie kawalerka 1 pokój 26m nowe budownictwo 2023, do wykończenia gorszym, lepszym standardem. Na obrzeżach miasta, trochę gorzej skomunikowane ale da radę. Za 230k
Co byście wybrali?
#nieruchomosci #kiciochpyta #dom
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Może dużo gorzej i ciaśniej ale przynajmniej drożej z metra
@bugzer: a jeszcze nie wyszedłeś z domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: poznan-to-najgorsze-miasto-w-polsce-smrod-syf-patologia-a-nawet-nie-wyszedlem-z-domu
Pobierz