Aktywne Wpisy
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chciałabym poznać męski punkt widzenia. Mam wysyp propozycji na aplikacjach randkowych, żeby przyjść do faceta na pierwsze spotkanie do domu. Albo kinomaniacy (na film), miłośnicy wina, posiedzieć pod kocem, bo zimno. Za każdym razem jak mówię, że nie interesuje mnie wymiana płynów ustrojowych z randomem i chciałabym się spotkać na neutralnym gruncie, nawet na spacerze, wyzywają mnie, że wcale nie chodzi o seks i jestem przewrażliwiona, a oni chcą
Chciałabym poznać męski punkt widzenia. Mam wysyp propozycji na aplikacjach randkowych, żeby przyjść do faceta na pierwsze spotkanie do domu. Albo kinomaniacy (na film), miłośnicy wina, posiedzieć pod kocem, bo zimno. Za każdym razem jak mówię, że nie interesuje mnie wymiana płynów ustrojowych z randomem i chciałabym się spotkać na neutralnym gruncie, nawet na spacerze, wyzywają mnie, że wcale nie chodzi o seks i jestem przewrażliwiona, a oni chcą
kamil-tika +166
Prezes spółdzielni mieszkaniowej pokazuje w jaki sposob wjechac wozkiem inwalidzkim do bloku xDDD
Podjazd jest z boku ale jest tak stromy jak skocznia narciarska w Zakopanym przez co nie da sie z niego korzystac.
Link do calego artykulu: https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-04-10/prezes-spoldzielni-testowal-podjazd-niepelnosprawny-spadl-z-wozka/
Podjazd jest z boku ale jest tak stromy jak skocznia narciarska w Zakopanym przez co nie da sie z niego korzystac.
Link do calego artykulu: https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-04-10/prezes-spoldzielni-testowal-podjazd-niepelnosprawny-spadl-z-wozka/
Wróżę tej Julce Von Stein karierę w polityce. Idealnie wpisuje się w program wyborczy PO KO spoko(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ten incydent jak w soczewce pokazuje jak "elity" traktują zwykłych obywateli. A spora grupa ludzi posiadających niską samoocenę nie chce być po stronie tych "kmiotów".
Przecież mają wykształcenie, są młodzi, mieszkają w dużych miastach, mają aspiracje.
I tacy ludzie głosują później na takie Jachiry, które po wyborach nagrywają filmiki w których w twarz się z nich śmieją: "Jesteśmy beznadziejni, biorę za to odpowiedzialność, ale powiem wam szczerze - w końcu to wy nas wybraliście"
Obecnie na tapecie w wolnych mediach 3RP jest temat referendum. "Wybitni" opozycyjni mentorzy którzy jeździli na szkolenia do Moskwy, tłumaczą lemingom jak nie wziąć udziału w referendum ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) a kilka miesięcy wcześniej krzyczeli "KonsTYtucJA.
Kabaret.
#cytatywielkichludzi #polska #polityka #celebryci #bekazlewactwa #bekazlibka #bekazpodludzi #takaprawda
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale zobacz jak sprytnie ten pisowski propagandysta połączył filmik z jakąś wulgarną wariatką z ideą nieuczestniczenia w tym pseudoreferendum. Na tego powinni dać 1,2 zł za wpis.
- nie chce uchodźców,
- chce bardziej szczelnej granicy z Bialorusią i Rosją,
- nie jest za podwyższeniem wieku emerytalnego.
Jeśli chodzi o wyprzedaż państwowych przedsiębiorstw to możecie zaznaczyć, że jesteście za.
xD to jest jakieś trollowanko aka dowcip?
Komentarz usunięty przez moderatora
A wróć jaki wstyd, jeszcze żaden pisowiec nie wykształcił w sobie tej cechy. Im się wszystko należy, deejjee #!$%@?.
O! O tym właśnie jest mój post. A twój komentarz dotyka sedna sprawy!
Przeświadczenie o swojej wyższości nad podludźmi którzy mają inny status społeczny to coś co zostało ciężko wypracowane przez te kilka dekad istnienia
A "wam" wmówili, że za 5000 to głupek pracuje. A podziwu godni są patocelebryci promowani przez pewną stację tv, sutenerki, prostytutki - influancerki, prawnicy "załatwiający" kamienice za 50 PLN, "biznesmeni" w stylu Palikot -Wojewodzki ¯_(ツ)_/¯
@itseracub: To coś zwane referendum uwłacza ludzkiej inteligencji. Branie w tym udziału jest zwyczajnie daremne, bez względu na zamiłowania polityczne.
Można było zapytać o cokolwiek, co ma znaczenie w Polskiej polityce, zamiast robić taki bełkotliwy wysryw pod TVP i marnować kasę z podatków. Przykładowo:
- czy powinniśmy inwestować w elektrownie atomowe
- czy powinniśmy stawiać farmy wiatrowe
- czy zrównać wiek emerytalny